Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Kluci a klucky ;) Tiez Vam prajem krasne a pohodove Vianoce.

Tak ako Kapre uz na pekaci??

Idem robit bramborovy salat tak dufam, ze nam z neho nebude zle. HEHEHE

Tobe taky tak ! :) ..na kaprika jem se nakonec vykaslal,jedu k rodine na veceri takze ho snad budou mit :D ,, jinak mam prpraveny kureci rezně :) ..

Tak at se ti ten bramborak podari :) !

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, taxem konečně vstal a je mě blbě jak haj*l kua drát fuj tajxl... :feve:

Zdarec,já včera večer,když jsem odcházel do nálevny,doma řekl,že jdu jen na "jedničku" a v devět že budu doma.Jednička se protáhla na sedmičku a devátá hodina na druhou ranní.Ale je mi dobře,akorát se mnou nemluví ani dekl od hajzlu,a to už jsem nazdobil i ten strom

Odkaz ke komentáři

Zdarec,já včera večer,když jsem odcházel do nálevny,doma řekl,že jdu jen na "jedničku" a v devět že budu doma.Jednička se protáhla na sedmičku a devátá hodina na druhou ranní.Ale je mi dobře,akorát se mnou nemluví ani dekl od hajzlu,a to už jsem nazdobil i ten strom

:D ... tak o ten dekl bych se nebal,,a doma se to taky co nejdriv vykuti... je to tak vzdycky.., a vecer uz ti zacnou davat ukoly co a kde potrebuji,a jestli bys byl tak hodny ....

Ale chlapi,udelali ste mi chute :D

Odkaz ke komentáři

Postruhaj dobrotu a ku veceru to bude OUKEJ: :)

Bud rad ze nemluvis s delkom ty. HEHE lol

Editováno: , autor: jogofogo
Odkaz ke komentáři

:D ... tak o ten dekl bych se nebal,,a doma se to taky co nejdriv vykuti... je to tak vzdycky.., a vecer uz ti zacnou davat ukoly co a kde potrebuji,a jestli bys byl tak hodny ....

Ale chlapi,udelali ste mi chute :D

Ty vole,taky mám chuť,ale bojím se vytáhnout lahvoňě z lednice......by bylo zase řečí lol

Odkaz ke komentáři

Ty vole,taky mám chuť,ale bojím se vytáhnout lahvoňě z lednice......by bylo zase řečí lol

:D , no asi by to nebylo zrovna to nejlepsi gesto,ale proc to nezkusit,a kdyby se na tebe nejak spatne divali ,tak jen rekni ,zes daval lahvacka nabok ,ze chces vytahnout .,.treba maslo ktere je za nim :D ...

Kua ,kdybych jeste dneska neridil tak si neco dam ...

Odkaz ke komentáři

Tak to máš doma teda pěknou vojnu... lol

Někdy to s námi dopadá i takhle...

post-272-1198495090_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...