Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jako zatím co mě nejvíce dostala SMS z Vánoc je od kamaráda tato:"Woe slevnili RUM za 129,- 1litr, startuj, dupej, jedeme pro to" lol Husté, kua už mi přišlo od rána asi 70 vánočních sms Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nekoukáte někdo na Discovery na Znovuzrození automobilu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak ať si nenabereš vodu do nosa... Nestras Kudlakova.. Jinak ja se porad dokopavam k tomu,poslat ty SMS...Ale ne takvoy,jako prisla Badymu... lol @jogofogo: Jj jdou..ty sou fakt paradni..A ani by mi nevadilo,ze jsou to jen 15"..Soupnout to na zem,jako Maca a bylo by..By mel primou konkurenci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nestras Kudlakova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nekoukáte někdo na Discovery na Znovuzrození automobilu ? ten typek mě moc nebere, na co koukám je Boyd, Rození obchodníci a London GARAGE atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ten typek mě moc nebere, na co koukám je Boyd, Rození obchodníci a London GARAGE atd.. No je trochu mantinel, já koukám teda spíš po těch autech... A London Garage nemá chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kua hosi,tak uz su nabalene,jak cibule a je me porad zima jak hajzl,jak by rekl Spidak..A kdyz pomyslim na to jak je venku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Venku krasa nee??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kua hosi,tak uz su nabalene,jak cibule a je me porad zima jak hajzl,jak by rekl Spidak..A kdyz pomyslim na to jak je venku.. Že se Ti chce... A Evča jde taky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Venku krasa nee??? No uplna.. No nic,razim vyzkouset ty moje slajfky lol Tak se zatim mejte.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Že se Ti chce... A Evča jde taky...? No tak jdu to zkusit vid..Vytahl me kamos,sam od sebe bych nesel.. Evca ne,ta je ted u rodicu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Evca ne,ta je ted u rodicu.. Tak máte oba svatej klid... A šmitec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 bre odpoledne panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Kua hosi,tak uz su nabalene,jak cibule a je me porad zima jak hajzl,jak by rekl Spidak..A kdyz pomyslim na to jak je venku.. A bude hůř,ta voda taky nebude nejteplejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 bre odpoledne panove Nazdar pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nazdar pane ahoj pane...tak jak...klidecek pohodicka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 bre odpoledne panove Bry den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jéé bauráček žije, zduř chlopaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bry den... ahoj draku taky to tam u vas mate tak neskutecne uklouzany jako tady u nas...dnes na R10 asi 30 po skarpach a ve svodidlech...paradni cestovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jéé bauráček žije, zduř chlopaku ahoj bade...jasne ziju jen ted pred vanocema nebyl nejak cas sem zajit...a navic bylo more prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ahoj pane...tak jak...klidecek pohodicka?? Jak jinak ,co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jak jinak ,co ty? jojo u me od soboty naprosta pohodicka...ale v tydnu jsem toho mel mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jojo u me od soboty naprosta pohodicka...ale v tydnu jsem toho mel mooooc no jo,to tak bejvá,nejvíc práce před svátkama.No a teď už jenom žrát a pít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jéé bauráček žije, zduř chlopaku Bady, po novym roce jedu do němec pro veterána, budeš mrkat na drát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ahoj draku taky to tam u vas mate tak neskutecne uklouzany jako tady u nas...dnes na R10 asi 30 po skarpach a ve svodidlech...paradni cestovani Jo, prej tam v devět ráno sejmula nějaká tetka borca, co zrovna dával po nehodě trojúhelník za auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky