Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jako zatím ty talíře mě nechávají chladného, najedl jsem se, zkusil cukrové, ale že druhá flaša metaxy je na dně, me lehce zneklidňuje, neb další už néní jo a dostal jsem nějaké to pivo "Hogengarden" či jak se to píše pomeranč s čímci, zkusil jsem to, no pěkná sračka Talíře mě taky neberou, Metaxa naštestí néni a hundertgang taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Taky si mozna pujdu dat jednoho kusa.. No to bys měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Teď momentálně ne... Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Škoda Sedíš tam v hodpodě nebo co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ten vyčep je gut až na to ze dost žere bombičky na vzduch -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ten vyčep je gut až na to ze dost žere bombičky na vzduch -_- -_- -_- bombičky nebrat, pak má spidi větry lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ten vyčep je gut až na to ze dost žere bombičky na vzduch -_- -_- -_- No cemment woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 bombičky nebrat, pak má spidi větry lol No rozhodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Sedíš tam v hodpodě nebo co...? Nene, sedíme doma v obýváku, bych se vsadil, že touhle dobou už má hospa zavřeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nene, sedíme doma v obýváku, bych se vsadil, že touhle dobou už má hospa zavřeno :-) No tak aby ses nedivil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No tak aby ses nedivil... Až tak?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) No to bys měl... Asi pujdu na to... Jen asi budu muset do sklepa.. Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Až tak?! Cajzli fřifičeli na svátky a domácí čujó rito, tak je open everyday, everytime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 mno nevím jak u vás ale v před chvíli jsem jel po Praze a zhruba 4 hospody normal otevřené + herny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 mno nevím jak u vás ale v před chvíli jsem jel po Praze a zhruba 4 hospody normal otevřené + herny To tady cjece nejak nevim..Ale asi neco bude open.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Cajzli fřifičeli na svátky a domácí čujó rito, tak je open everyday, everytime Asi jsem měl taky vyrazit ven, do víru velkoměsta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ale šak už se tam vystřídali všichni, já jsem přenesl do kuchyně na linku výčepku z garáže, tudletu: Tak to je luxusní nářadíčko,to jsem ještě neviděl.Kde se to dá sehnat a kolik to koštuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak to je luxusní nářadíčko,to jsem ještě neviděl.Kde se to dá sehnat a kolik to koštuje? Seženeš u každého dobrého prodejce a cena je kolem 5.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Seženeš u každého dobrého prodejce a cena je kolem 5.000,- Kč za to mám u nás na venkově 238 plzní v hospůdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 za to mám u nás na venkově 238 plzní v hospůdce Ty bys taky furt jenom všechno přepočítával na ten chlast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty bys taky furt jenom všechno přepočítával na ten chlast... Ne na chlast..na Plzne.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ne na chlast..na Plzne.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ahoj všichni, jihlavského ježka nedoporučuju když tak žitný ... ale to je 13cka nebo co zdravím a přeju všem klidné svátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ahoj všichni,jihlavského ježka nedoporučuju když tak žitný ... ale to je 13cka nebo co zdravím a přeju všem klidné svátky Jihlavský Ježek se nedoporučuje už desetiletí, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jojo 238 Plzní,to je jako u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky