Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ja do toho sklepa jeste nedosel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ja do toho sklepa jeste nedosel. z toho si nic nedělej,já na balkon taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 jojo 238 Plzní,to je jako u nás To mate pekny ceny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 z toho si nic nedělej,já na balkon taky ne Asi bychom si tam meli nekoho poslat,co? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jihlavský Ježek se nedoporučuje už desetiletí, ne? Jj asi tak jako Zubr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jdu se projít,snad to trošku pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ahoj všichni,jihlavského ježka nedoporučuju když tak žitný ... ale to je 13cka nebo co zdravím a přeju všem klidné svátky 11 taky jde, jen má z toho většina vždy řitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Asi bychom si tam meli nekoho poslat,co? lol No u mě to ani nemá smysl,všichni se na mě vyprdnou,mezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty bys taky furt jenom všechno přepočítával na ten chlast... woe věc je to pěkná, to každopádně, ale pořizovačka, furt jezdit plnit štěně to radši zalezu do hospe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jihlavský Ježek se nedoporučuje už desetiletí, ne? toho naděláte, sem tam to je samoser, ale jde to :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No u mě to ani nemá smysl,všichni se na mě vyprdnou,mezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Takovýhle máme letos stojánek na stromeček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Takovýhle máme letos stojánek na stromeček :-) já to jebu :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jj asi tak jako Zubr.. A trojlístek uzavírá Vyškov :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 toho naděláte, sem tam to je samoser, ale jde to :D My ho chlastávali v Křižanově na letišti někdy v roce 1992 nebo 93 a dalo se to, sraní neproběhlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 já to jebu :smich: čéče, byl větší než obvykle-jedno patro jsme dokonce uřízli a i tak je až ke stropu a žádný komerční stojan to nedal, takže jeden 16" litý disk to zachránil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Takovýhle máme letos stojánek na stromeček :-) Ty woe co to je za smeták... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A trojlístek uzavírá Vyškov :-) přesně ... zkušenosti mlvuí za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty woe co to je za smeták... Nelíbí se Ti náš stromeček ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nelíbí se Ti náš stromeček ?! Už mlčím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hec ja mel letos 2 stromky - jeden z ropy a druhy z lesika od hajneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Už mlčím... :p Největší boj bylo osvětlení - svíčky si přes léto řekly dost, takže hodina a půl zkoušení všech žárovek, čištění kontaktů, no psycho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hec ja mel letos 2 stromky - jeden z ropy a druhy z lesika od hajneho Ropný mám u sebe v pokoji, tohle byl obývák, takže taky dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ja koupil novej had v marketu za 80kc a splnilo to svuj ucel uz po 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A mladá už vytasila ze skříně první opomenutý dárek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky