Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

joo,,Zapálil jsem rachejtli, ozvala se rána, s natrženou prdelí, nedožiju rána. Doktoři se radili, k smrti jenom krok, pak mi prdel zašili, .... ..Přeju vám všem št'astný Novy rok ... a co nejmin starosti s temi nasimi milacky jak ctyrkolovymi tak dvounohymi !!! a v roce 08 zdar ! :)

Vloženo
Jery tobe take PF a uz jsi byl v te Kurvine ?

jj byl ,, cesty mokre a mezi loukami a chotebuzem nejake melo,,ale jinak pohoda ,zenske jsem odstavil a za chvilec povalim do viru mesta..

Vloženo
jj byl ,, cesty mokre a mezi loukami a chotebuzem nejake melo,,ale jinak pohoda ,zenske jsem odstavil a za chvilec povalim do viru mesta..

ja ted prave take dojel,ale mistami to bylo takove zradne bych rekl.Ja byl ale v Havaku.

Vloženo
ne ne,Tesco..... tam kde se tocil film Hypermarket :) Lidi az az..a nejvic u regalu s chlastem ...cim to bude :D

tyblaho vidis,, ja zapomnel .... je to horsi nez o vanocich,vseci pisou co se kuti.., nestiham nic :)

Vloženo (editace)

A jeste ja -...... takze vsem preji stastny novi rok 2008 a doufam ze se tu vsichni i kdyz vas z 99.999999% osobne neznam opet shledame ve zdravi

Kluci ZDAR :palec2:

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo

Takže Vaša s rodinkou přeje všem známým i neznámým hodně štěstí, zdraví, lásky, peněz, KM a žádný poruchy a nepříjemný příhody a náhody

Vloženo (editace)

......taky se přidám, vše nejlepší v novém roce, vykročte správnou nohou a hodně šťastných km bez poruch všem CHLAPŮM a SLEČNÁM tady na foru !! :palec2:

Editováno: , autor: blondakxxx
Vloženo
Pry kluci :D

Jezis pardoooooooooooonnn - Kluci a Holky v novem roce ahooooooooooooj - uz za chvilku :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...