BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Jasný, deset metrů je fakt daleko, lámeme špejle na jitrnice a ještě nemáme prase... jasný, já jen že přišla do CZ ofiko pozvánka tak jsem se na to kókl oč jde ps: vezmem vitta at furt nesedí v praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 jasný, já jen že přišla do CZ ofiko pozvánka tak jsem se na to kókl oč jde ps: vezmem vitta at furt nesedí v praze Baže, ať jednou taky vyleze z kvartýru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Sakra,v Maďarsku na didžině jsem ještě nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 hele Spidi-fenko co vyrazit se kulturně obohatit 23.8.2008 za hranice naší vlasti a to do vzdáleného Maďarska (GYOR) - z Břeclavi je to 170km - jedná se o Škoda sraz Hungary s účastí rakouska, slovenska a pár čechů taky jede - cena celý víken 2500 fr s večeřema - ( 1000fr = 109,-káčé) - potřebuju někoho jako servisní vůz hmmm a docela postaráno o program: - spanilka od 11h - 14.30h - orientační jízda - soutěže (určitě budem rozumět oč pujde) - disco a madároš fenoš Berem fároš a jedem za fénoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Sakra,v Maďarsku na didžině jsem ještě nebyl bys mohl fotit lol nějaké diliny by se určo našly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Berem fároš a jedem za fénoš výborně další do partyjéééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 bys mohl fotit lol nějaké diliny by se určo našly já nefotím,nějak mě to neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 výborně další do partyjéééé Baže, jak de vo tak je cosboš hned poskočnéé jet třeba na Kamčatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 výborně další do partyjéééé PRDLAJS :aggressive: POTŘEBUJETE SROVNAT DO LATĚ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 PRDLAJS :aggressive: POTŘEBUJETE SROVNAT DO LATĚ Ahojky Ivanko :palec: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Kupe se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Kupe se tak pozdravujem do vany hele jak jsi to domluvil, napsal ti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ahoj badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ahoj badysku ahojky ahojky, tak co ivanko jak je před pondělkem, určitě napečeno plno cukrového, perníčky apod viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 ahojky ahojky, tak co ivanko jak je před pondělkem, určitě napečeno plno cukrového, perníčky apod viď Ale co tě nemá....nemám na to čas A co ty,už se těšíš na ježíška?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ale co tě nemá....nemám na to čas A co ty,už se těšíš na ježíška?? jojo nemá čas a spižka plná vanilkových rohlíčku a dalších dobrot jasné že se těším ještě se teda musím zítra někam po něčem kuknout a hlavně kapřika v sobotu dotáhnout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 (editace) Taky se stane no ,ze je treba 24h/pohotovost..,nebo ranni,ale 24 bych do prace nesel,...nastesti sme dostali od sefa volno,a 7.1 nastupujem.., přesně tak hold směnej provoz některý baríáky frčej pořád a dozor na klimatizací je potřeba jinak brej večír Editováno: 19. Prosinec 2007, autor: Hensel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 a hele cosbyovi maj dnes večer virtuální sex Míša v jedný části baráku a Ivča taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 dobre rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Nazdar pražáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Nazdar pražáku zdarec moravaku...ja a prazak jo od kdy jak se mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Dobre rano kucíí... Ja zase musim letet na dopravak.. Je tam lidi jak s*cek..Byl sem tam v 8,poradovy cisla u okynek byly 75-80 tak sem si vzal listecek a co nemam? 229.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 všici co okupují Prahu jsou pro mě Pražáci,takže i Kladeňáci a co já vím co za vesnice jsou kolem.Jinak se mám vcelku OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Dobre rano kucíí...Ja zase musim letet na dopravak.. Je tam lidi jak s*cek..Byl sem tam v 8,poradovy cisla u okynek byly 75-80 tak sem si vzal listecek a co nemam? 229.. tak to mas dobry cislo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky