baurak Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 všici co okupují Prahu jsou pro mě Pražáci,takže i Kladeňáci a co já vím co za vesnice jsou kolem.Jinak se mám vcelku OK ok tak to jsem podle tvych meritek prazak tady taky pohodicka...jeste by to chtelo nejakej snih a neni co resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Přijeď na Moravu,tu něco málo sněhu je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Přijeď na Moravu,tu něco málo sněhu je. ted jsem byl venku tak tam neco decentne ale velmi decentne pada copak na moravu bych prijel ale urcite ne kvuli snehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Voe,ani tu nejezdi.Kdyby jsi jen malinko lokl našeho životabudiče,tvoje makovice by se 2×otočila.Kdyby jsi vypil celý vršek,tak zkameníš navždy No nic,jdu na nákupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Voe,ani tu nejezdi.Kdyby jsi jen malinko lokl našeho životabudiče,tvoje makovice by se 2×otočila.Kdyby jsi vypil celý vršek,tak zkameníš navždy No nic,jdu na nákupy tak presne takhle jsem to myslel...mej se pekne ja pojedu taky za chvili neco udelat a pri te prilezitosti nakoupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdar jaxviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdar jaxviňa... tobě taky pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 tobě taky pane Co nového...? Nějaká zajímavost...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Co nového...? Nějaká zajímavost...? Zdarec kucí Tak si Spidi od pátku vozím zadek v novém služebáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdarec kucí Tak si Spidi od pátku vozím zadek v novém služebáčku Zdar Tome, já furt ve stejným (stejných) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Co nového...? Nějaká zajímavost...? Novýho nic není,vše při starém.Co u tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdarec kucí Tak si Spidi od pátku vozím zadek v novém služebáčku Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Novýho nic není,vše při starém.Co u tebe? U mě normálka, cukroví napečený, stromek koupenej, dárky taky (a pro všechny), auta stojí, tam kde maj, docela to jde... Jo a v lednu budu dělat už podruhé typovku na čtyřistadesítku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 No nic,jdu na nákupy hlavně nejezdi do makra, total kako kolaps.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 hlavně nejezdi do makra, total kako kolaps.... Jj, v Brně taky brutal kakao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Jj, v Brně taky brutal kakao... Ještě, že už to mám taky všechno pohromadě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ještě, že už to mám taky všechno pohromadě Nápodobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Nápodobně... Ja uz skoro taky... Opakovane zdravim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ja uz skoro taky... Opakovane zdravim... Nazdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Ja uz skoro taky... Opakovane zdravim... Čao pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 kuwa dělá to jen mě nebo i ostatním, totalně forum zamrzá, pak za jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Zdravicko..Tak uz jsem se konecne usadil u PC a za chvili snad ale pujdu dom..Tak v 7 me ceka lehka navsteva nalevny.. Ale jen decanko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Hezké vánoce všem ...... a hooodně dárečků..... Zítra už budu jen na cestách až do neděle tak píšu raději už dnes. :-) Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: Rob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Hezké vánoce všem ...... a hooodně dárečků..... Zítra už budu jen na cestách až do neděle tak píšu raději už dnes. :-) Aaaaaaa..Diky pane a napodobne,napodobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 (editace) Brý večer ! ... narazil jsem na neco,jak se auto dostane do nespravnych rukou,... tak pak kouknete.... http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6027490 Editováno: 20. Prosinec 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky