Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Podle meho vkusu,znicene auto...nevkus....... pise tam 1,9 ale na kapote pokud koukam dobre ma 2.5 ale mne proste NELIBI :feve:

je to hnus,,takemu bych ruce uje*al... ,, ale co,kazdy je na neco... ,

tak jake jsou pocity pred poslednim pracovnim dnem?.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No panejo,, supik v eL&Kacku by byla mrda...,akorat bych nevdet jaky motor vybrat,...ale asi nejaky ten 2.5 TDi-zl..

jojo jsem vubec nevěděl že začali dělat i supa LaK, no myslím že ta 2,5TDi je rozumná volba, nebo 2,8V6 a ta je o - 100 000,- levnější :)

Odkaz ke komentáři

jojo jsem vubec nevěděl že začali dělat i supa LaK, no myslím že ta 2,5TDi je rozumná volba, nebo 2,8V6 a ta je o - 100 000,- levnější :)

ta 2.8 se dela v automatu ,nebo je i manual ?... koukal jsem na ty ceniky,a docela dobry :) ,, asi bych vahal mez starsim supikem a novejsi oktavou..

Odkaz ke komentáři

jo i manuál, ale já bych radši ten automat :)

však ono počkej ono to sleze jak vyleze SUP II ;)

Uz se tesim az nejakeho uvidim live ...

joo automobilova besidka :) ... no kdyz nas ta imprezka omrzela preslo se na PSP :D ... jinak docela povedeny konec roku :) ........

dneska jsem objizdel ,nekolik obchodku,pokukat po darcich,..no nechtel bych nakupovat 23tiho,,banda ty veci skupuje jak diva,, prijesl jsem skoro s prazdnou.... ani kapriky jsem nestih.. :(

Odkaz ke komentáři

Uz se tesim az nejakeho uvidim live ...

joo automobilova besidka :) ... no kdyz nas ta imprezka omrzela preslo se na PSP :D ... jinak docela povedeny konec roku :) ........

dneska jsem objizdel ,nekolik obchodku,pokukat po darcich,..no nechtel bych nakupovat 23tiho,,banda ty veci skupuje jak diva,, prijesl jsem skoro s prazdnou.... ani kapriky jsem nestih.. :(

jo tak kapřika ještě nemám, ale zbytek vesměs jo, jen ráno u makra kolona jak svina a ani jedno volné místo :) mazec co ti lidi dělaj

Odkaz ke komentáři

jo tak kapřika ještě nemám, ale zbytek vesměs jo, jen ráno u makra kolona jak svina a ani jedno volné místo :) mazec co ti lidi dělaj

Jsou navaly jak svina...,vsak vono je to zachvili prejde :D ...,a budou prozmenu chekovat traskavinky ,vybusninky na silvestra ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...