Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 :p Největší boj bylo osvětlení - svíčky si přes léto řekly dost, takže hodina a půl zkoušení všech žárovek, čištění kontaktů, no psycho Já mám 240 žárovek, to by mě asi prclo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ja koupil novej had v marketu za 80kc a splnilo to svuj ucel uz po 2 Já to říkal taky - se patří je po "sezóně" zahodit a koupit na další new a je klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A mladá už vytasila ze skříně první opomenutý dárek... baterky lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Takovýhle máme letos stojánek na stromeček :-) Zes tam nedal svuj letak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A mladá už vytasila ze skříně první opomenutý dárek... Ani mi nemluv, já málem zapomněl největší dárek pro brudera - navi, vzpomněl jsem si těsně než jsme šli ke stromku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A mladá už vytasila ze skříně první opomenutý dárek... Taky se u me stalo - darek - sit do kufru se nekam vyparila - muselo se hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Zes tam nedal svuj letak.. Nechtěl jsem, vyjímal by se tam krásně, ale radši jsem neriskoval poškození a následné problémy, i když dřevo by snad nemělo nic udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 baterky lol Nee, tričko 4 me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nechtěl jsem, vyjímal by se tam krásně, ale radši jsem neriskoval poškození a následné problémy, i když dřevo by snad nemělo nic udělat... Jj ja bych tam taky svuj nedal.Plne chapu.. Jinak my mame klasa svicky.. Seru na eletriku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Nechtěl jsem, vyjímal by se tam krásně, ale radši jsem neriskoval poškození a následné problémy, i když dřevo by snad nemělo nic udělat... A máš kmen s průměrem 57.1 mm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jj ja bych tam taky svuj nedal.Plne chapu.. Jinak my mame klasa svicky.. Seru na eletriku.. Snad to máte blízko k hasičárně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 A máš kmen s průměrem 57.1 mm ? Nene, větší...kmen, upravovalo se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Snad to máte blízko k hasičárně Bez obav, na telce maj držák s hasičákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hele, jinak pokud chcete vědět kolik je u nás právě teď sněhu, tak tady je jedno výmluvné video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bez obav, na telce maj držák s hasičákem... Snad nezačne hořet bedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Bez obav, na telce maj držák s hasičákem... Neeee.da se to praktikovat celkem s prehledem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Hele, jinak pokud chcete vědět kolik je u nás právě teď sněhu, tak tady je jedno výmluvné video. Spidi,co je to za stroj? lol Neeee,bedna jen tak nechytne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Spidi,co je to za stroj? lol Přípřež tří kanadských DASHek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Přípřež tří kanadských DASHek... Já to ani nepoznal jak jely rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Přípřež tří kanadských DASHek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No nic, oči mě pálí, chlebčky snězeny, víno vypito, takže asi zmizím a Vás tu nechám vašemu osudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No nic, oči mě pálí, chlebčky snězeny, víno vypito, takže asi zmizím a Vás tu nechám vašemu osudu To sou teda kšefty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 (editace) No nic, oči mě pálí, chlebčky snězeny, víno vypito, takže asi zmizím a Vás tu nechám vašemu osudu Osudu Jezka.. lol Editováno: 24. Prosinec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To sou teda kšefty... Osusu Jezka.. lol No mám ještě skoro hodinu čas než dojede Janinka, ale asi si jen "sednu na záda" u Óčka - včera Letka zas lehounce poseděla a byla z toho půlnoc, takže jsem trošku KO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 No mám ještě skoro hodinu čas než dojede Janinka, ale asi si jen "sednu na záda" u Óčka - včera Letka zas lehounce poseděla a byla z toho půlnoc, takže jsem trošku KO. Letka se píše s velkým L ? To vás taky učí Vlasta...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky