Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:p :p :p

Největší boj bylo osvětlení - svíčky si přes léto řekly dost, takže hodina a půl zkoušení všech žárovek, čištění kontaktů, no psycho :feve:

Já mám 240 žárovek, to by mě asi prclo... lol

Vloženo
A mladá už vytasila ze skříně první opomenutý dárek... lollollol

Ani mi nemluv, já málem zapomněl největší dárek pro brudera - navi, vzpomněl jsem si těsně než jsme šli ke stromku :-)

Vloženo
A mladá už vytasila ze skříně první opomenutý dárek... lollollol

Taky se u me stalo - darek - sit do kufru se nekam vyparila - muselo se hledat ;)

Vloženo
Zes tam nedal svuj letak.. ;)

Nechtěl jsem, vyjímal by se tam krásně, ale radši jsem neriskoval poškození a následné problémy, i když dřevo by snad nemělo nic udělat...

Vloženo
Nechtěl jsem, vyjímal by se tam krásně, ale radši jsem neriskoval poškození a následné problémy, i když dřevo by snad nemělo nic udělat...

Jj ja bych tam taky svuj nedal.Plne chapu.. :D

Jinak my mame klasa svicky.. ;) Seru na eletriku.. ;)

Vloženo

A máš kmen s průměrem 57.1 mm ?

Vloženo (editace)
No nic, oči mě pálí, chlebčky snězeny, víno vypito, takže asi zmizím a Vás tu nechám vašemu osudu :p

Osudu Jezka.. lol lol

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
To sou teda kšefty... :feve:
Osusu Jezka.. lol lol

No mám ještě skoro hodinu čas než dojede Janinka, ale asi si jen "sednu na záda" u Óčka - včera Letka zas lehounce poseděla a byla z toho půlnoc, takže jsem trošku KO.

Vloženo
No mám ještě skoro hodinu čas než dojede Janinka, ale asi si jen "sednu na záda" u Óčka - včera Letka zas lehounce poseděla a byla z toho půlnoc, takže jsem trošku KO.

Letka se píše s velkým L ? To vás taky učí Vlasta...?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...