mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Letka se píše s velkým L ? To vás taky učí Vlasta...? Žďárská Letka ano, ale nevím kterou myslíš Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Žďárská Letka ano, ale nevím kterou myslíš Ty Stíhací, bombardovací, taktickou, zabezpečovací atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Stíhací, bombardovací, taktickou, zabezpečovací atd. To my jsme smíšená - stíhácí a bombardovací v jednom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jinak kamarád-kolega z US je velitel lz v Náměšti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jinak kamarád-kolega z US je velitel lz v Náměšti... Tam se to taky střídá jak fusky, za mě byl vopičák Karmazín... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Stíhací, bombardovací, taktickou, zabezpečovací atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tam se to taky střídá jak fusky, za mě byl vopičák Karmazín... To nebude on, myslím :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Per Aspera As Astra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Per Aspera As Astra... Myslíš per aspera ad astra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To nebude on, myslím :-D Ne, to určitě ne, už je to pěknech pár let a Karmoš bude už dávno někde u kormidla. A navíc já jsem byl v Náměsti po většinu doby cicí, byl jsem ChotuSIČÁK a v Námešti jsem si zalítal jen na jednom dni otevřených dveří základny a pak při výluce VPD u nás na LKCV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Myslíš per aspera ad astra? Jo, sorry, překlep z důvodu Staropramen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak procházka pomohla,už bych zase něco požral,ale peču na to,dám jednu Plzeň na chuť a mažu spát.Tak se tu zatím mějte.Brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Tak procházka pomohla,už bych zase něco požral,ale peču na to,dám jednu Plzeň na chuť a mažu spát.Tak se tu zatím mějte.Brou noc Jen se pěkně nažer, ať nejdeš chrápat hladem...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jen se pěkně nažer, ať nejdeš chrápat hladem...!!! sem rád že se mi udělalo líp,ale neboj,ráno to zdárně doženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 sem rád že se mi udělalo líp,ale neboj,ráno to zdárně doženu Blázníš, celou noc budeš hladem...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jen se pěkně nažer, ať nejdeš chrápat hladem...!!! Taky zacinam mit hungera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Taky zacinam mit hungera.. Tak žéééééér...!!! Já mám hungera na hamburgera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Taky zacinam mit hungera.. ty vole,von nikdo to žrádlo z toho stolu ještě neuklidil.......no co se dá dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Jen se pěkně nažer, ať nejdeš chrápat hladem...!!! Blázníš, celou noc budeš hladem...!!! Taky zacinam mit hungera.. Já už dobouchal úplně všechny chlebíčky, navíc už dorazila Janinka, takže se loučím pánové, a zase někdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 ty vole,von nikdo to žrádlo z toho stolu ještě neuklidil.......no co se dá dělat Takže je Ti jasný, co máš dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Já už dobouchal úplně všechny chlebíčky, navíc už dorazila Janinka, takže se loučím pánové, a zase někdy. To ste meli jen chlebicky,bo co? lol Tak zatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Já už dobouchal úplně všechny chlebíčky, navíc už dorazila Janinka, takže se loučím pánové, a zase někdy. Neblbni a seď tu s námi dál, taková vybraná společnost je tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 To ste meli jen chlebicky,bo co? lol Slintáš co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Takže je Ti jasný, co máš dělat... Uklidit to.. @Jirka3..Ja kolem stolu ted dyl nesel..ale asi se tam vydam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Neblbni a seď tu s námi dál, taková vybraná společnost je tady... Ze jo vid?A on si klido zdrhne...Levak jeden.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky