Přejít na obsah

ZKUŠENOST V "SERVISE" ŠKODA

Bery

Doporučené příspěvky

Mě O1 začala kuckat, tak jsem na doporučení fóra jel na VAG do Škoda servisu, tam jsem si to pouze nechal napíchnou a vytisknout paměť závat, za to jsem dal 233 kč (to se mi zdá moc za 2 min. práce ), 1 kus A4, na které bylo něco o lambdě a když jsem se zeptal technika, co to teda dělá, zak mi řekl, že zapalovací kabeli.Když mi řekl že 1 ks stojí origo přes 700 kč, tak jsem se otočil a rychle dokuckal domů.Nakonec to byla špatná lambda a teď už jezdím bez problémů.

Jo VASIL je drahý,i jeho ůdržba něco stojí.....Proto ty prachy....U geometrie je to samý,pořádná geomka se hýbe v mega penízech,kalibrace a vše okolo taky není zrovna levný špás....tak se nediv.

Editováno: , autor: DIAGNOSTIK
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Tak pánové nevím přesně co k tomu dodat, jezdit tam - tak bych asi měl taky kopu problémů s jejich službama,a le oni jsou taky jen lidi a ne zachranáři....

Co se týká diagnostiky ,, OD PULTU " Berme v potaz, že ti dva pánové co jim stydne to kafe tam sedí každý den a setkávají se s trošku více problémy než vy u své krasavice = tudíš bych to vysvětlil určitou praxí a četností závat u daného typu - přece jen jsou od fochu... A věřte, že přístup zákazníka se hodně odráží v přístupu servisu . . . Budu rád, když mi bude někdo oponovat dík.

Nemáte někdo zkušenost s Autocentrem Lukáš na Valašsku ???

kol110

Odkaz ke komentáři

znamy jel na garančku a vyměnili mu olej (to si pohlidal), prohlídli mu auto a prý všechno v pořádku. Přijel domů a říká kurňa nějak to špatně brzdí, sundal kolo a destičky nebo to co z nich už zbylo vyhodil a musel si koupit nové, Taky mu nedolili ani nezkontrolovali cgladící kapalinu tak si ji musel dolít sám.

Odkaz ke komentáři

Jako chlapi je to opravdu na lidech a když tam je banda čuráků a idiotů tak tam není co obhajovat - tam bych prostě nepách,jen jsem tim chtěl říct, že jsou i servisy, kde mají opravdu to usilí ty lidi uspokojit - teda hlavně jejich mazliky a za ty brzdy na ně podal stížnost a ta ve Mladé Boleslavi umí pěkně hnout zeměkoulí . . . Tak přeji jen o něco lepší zkušenosti... -_-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

tak se musím podělit o zkušenost sice není osobní ale je to od člověka kterému nemám důvod nevěřit

měl špatnou jednotku ve dveřích nechal si ji vyměnit s tím že si auto vyzvedne na druhej den ráno. Ráno auto převzal a odpoledne nese hrst CD že naláduje měnič v kufru. Jaky bylo jeho překvapení když tam měnič nebyl. servis vše zapřel s tím že u nich se to nemůže stát.

takže je to tvrzení proti tvrzení (jeden tvrdí že tam měnič byl a druhej dvrdí že ho nevzal) na podlaze kufru ještě našel dva šroubky co ho drželi. Takže nejen v Prostějově si dejte pozor na věci co máte v autě a vše přímo při převzetí zkontrolujte.

Odkaz ke komentáři

taky přihodim ,byl jsem v prosinci na prohlídce ,jedinej problém co jsem měl bylo vrzání ze předu a že otáčky občas držej na hoře jek když stojim na pedálu .Vyměnil tam olej filtry ( dodal jsem vlastní ) .při placení tam bylo nějakejch 350,- za mazání něčeho v předu .Vrže dál ,možná ještě více .Jinak mi řekli že mam špatnej zámek ve dveřích za řidiče a že je nutno ten mechanismus celej dát novej ,protože dveře nejdou otevřít . (děětská pojistka ) . jinak otáčky pořád vysoko a žhaví to cca 20 sekund. Potřeboval bych to celé prohlídnout ,protože mam pocit že je někde něco volny .Ale když to dám do škodovky tak si moc nepomůžu .

Odkaz ke komentáři

Jak to tak čtu, tak nejlepší bude si vzít den dovolené, objednat se a po celou dobu opravy být technikům zaprdelí!!! Jinak jsou schopni vyčorovat co chcou a taky nalít (nebo spíš nenalít) do auta co chcou. Slyšel jsem o Auto Škoda Lukáš v Rožnově pod Radhoštěm, že borcovi třikrát měnili olej při serviskách pak se mu zadřel motor, nechal si na to udělat soudní expertízu a jaké bylo jeho překvapení, když mu soudní znalec řekl, že olej je tam tři roky starý. :fakac:

Odkaz ke komentáři

Jak to tak čtu, tak nejlepší bude si vzít den dovolené, objednat se a po celou dobu opravy být technikům zaprdelí!!! Jinak jsou schopni vyčorovat co chcou a taky nalít (nebo spíš nenalít) do auta co chcou. Slyšel jsem o Auto Škoda Lukáš v Rožnově pod Radhoštěm, že borcovi třikrát měnili olej při serviskách pak se mu zadřel motor, nechal si na to udělat soudní expertízu a jaké bylo jeho překvapení, když mu soudní znalec řekl, že olej je tam tři roky starý. :fakac:

Koupil jsem si baterku za 3000kc a jezdil jsem na servisky do AUTO motor Tvaruzka CAVISOV kousek od Ostravy rano prijdu k autu a ani radio nezapnu a tak volam servis NA STRZI (PRAHA) a tam mi rekli mate suchou baterku nedolival jste vodu takze zadupali v servisu bude me to stat 3000kc podruhe a tak mi Na strzi rekli mi vam batreku pujcime za tri dny opravdu pujcili ale ta byla jeste vic v prdeli nez pred tim Volam jim tam a oni rekli ale pane to je nase sluzba navic mate proste smulu!!!!Tak zajedu na servis 3 auto Myslivec Slany tam mi za vymenu oleje nauctovali 1000kc a to jsem mel vlastni olej !!!!A to mi jeste nedali a taky podle nich nedaji razitko do servisni knihy!!!Takze to je za pouhych 14 dnu super !!!!Octavku prodam a kupuju Opla astru Caravan a bude jebat skoda servis!!! :prc: jsou to neuveritelne kurvy!!Ps:kdybych prisel o cd changer tak rozvalim vsechna okna v tom servisu!!

Odkaz ke komentáři

není z toho Lukáše Diagnostik?

Odkaz ke komentáři

Netusite nekdo na kolik pride v origo skoda servisu nechat udelat geometrii a sbihavost ??  ;)

Geometrie komplet vyjde v origoš servise jak jsem se ptal u nás na 600Kč.

kurvy, já platil 1000,- bez DPH

U nás cca 1000,-kč :fakac:

Je to divné.Ja jsem z Karviné a tady to stojí tolik co jsem psal tedy 600,-. Žeby měli po celé republice v každém kraji rozdílné ceny?

Odkaz ke komentáři

Vazeni, moje zkusenost je nasledujici.. mel jsem problem s autem, kamos mi doporcuil nejaky soukromy servis, jedu tam, bavim se s majitelem, v ten okamzik prichazi jeden servisman, ze si potrebuje nekam zajet, majitel rika, vem si klicky od te audiny, pro ni si maj prijet pozitri, chlapek za chvili prisel, nasednul do auta zakanzika, slapnul mu pekne na krk a jel pryc.. samozrejme jsme dokoncili hovor a ja jel radsi do znackoveho servisi.. u stolku TECHNICI/MECHANICI, ne obchodaci, super pristup, zapjeni WAG zadaco, doporucene opravy, vymney, o vsem me informovali i cenove,, naprosta spokojenost.. kdyz byl problem, kdyz jsem tam mel auto na servis, zavolali me, at se na to jdu mrknout, po odsouhlaseni vymenili a nauctovali.. naprosta SPOKOJENOST.. zalezi proste na jaky servis narazite.. jak jiz nekdo psal drive, jsou to firmy, ktere chteji vydelavat a jsou to take lidi.. hodne zalezi na koho narazite, kdo jak je slusny a jak si chce ziskat zakazniky.. navic bych nehazel vinu na MLADOU BOLESLAV, tam se snazi s vychcanky autorizovanymi bojovat dobrym zpusobem... kamos si kupoval novou fabku, pak mu prisel dopis z boleslavi, at si da auto na prohlidku do servisu kde auto kupoval, ze mu to MB ZAPLATI a to jen z duvodu, aby zjistili jak jejich autorizovany servis je poctivi.. navic to obnaselo pouze zkontrolovani technikem z MB, ktery zapsal vse co bylo potreba, pak vyjezd do servisu, kde auto kupoval, vystavili doklad, proplatili a MB a porovnali se udaje pred (kontrola MB) a udaje po prohlidce servisem.. takhle zjisti, jestli nahodou jejich autorizovany servis neobira zakazniky a jak se k nim chova...

Odkaz ke komentáři

No tak ja mam so servisom skoda aspon u nas na Slovensku v Presove zle. Daval som si tazne zariadenie a tu vystuhu co je v narazniku si uz mechanik odkladal. Tak sa pytam ci to chce kupit. on ze nie. tak to honem hod do kufra. potom to prestalo kurit. vonku klesla teplota pod 0 a mne kym sa zohrial motor tak som presiel aj 20 km. mam 1,9 TDI 66 kw r.v. 99. babrali do toho mesiac stale obiednavali nove termostaty lebo im nieco nesedelo a nakoniec tam dali ten stary, auto stale netopi a naviac mi este ani nedali tu kvapalinu do vyrovnavacej nadrzky a okrem toho mi zacina okolo toho termostatu aj tiest. stalo sa vam uz take nieco ? cely to miesto okolo termostatu je mastne. ako ste to riesili ?

Odkaz ke komentáři

Taky se podělím se zkušeností. Měl jsem problém s tím, že mi sem tam nerozpíná spínací skřínka, dal jsem to do servisu, večer jsem přijel a zaplatil tučnou fakturu, že prej vymněnovali nějakej díl. Jake bylo překvapení, když už třetí den po výměně se mi spínačka zasekla znova. Jel jsem zpátky na reklamaci. Jeden z ,,mechaniků´´ vzal konkor a že prej to stačí jen prostříknout, prvních asi deset vytažení klíčku OK, pak už nerozepla ani jednou a to ani při použití mírného násilý. Následovala výměna spínačky v neorigo servise, se zjištěním, že tam nic vyměněnýho nebylo.

A další skušenost, ptal jsem se na cenu výměny rozvodů a vodní pumpy na TDi. Opět jsem narazil na ,,chlápka s konkorem :fakac: ´´. Bylo mi sděleno 12tis. rozvody, 2400 vod. pumpa a 2000 práce, vše bez DPH. Jen se mi protočily panenky a odešel jsem. Shodou okolností znam už nějakou dobu zetě majitele a tak sem se ho zeptal na to samý. A podle slov majitele servisu: standartní cena 13600 komplet včetně DPH. Takže opravdu záleží na koho narazíte.

Odkaz ke komentáři

O tom oleji v Rožnově vím.Tu zprávu jsem měl v ruce.Nebylo tam,že olej NEBYL měněn tři roky,ale že jeho opotřebení odpovídá provozu tří let.o tomto případu se psalo na foru o palivech a mazivech.

Jednalo se auto firemní,nevím přesně,kolik už mělo najeto.Na autě se střídalo více řidičů a většinou samí mladí kluci.Takže,o žádném slušném zacházení s autem nemůže být řeč.Taky jeho venkovní stav i vnitřní tomu odpovídal.Jednou z jednoho z nich vylezlo,že se taky přehřívalo.Auto jezdívalo pravidelně na prohlídky a jedno musím říct,zaručeně tam byly měněny oleje.

Ve zprávě taky bylo,že olej obsahoval větší množství látek,pocházející s chlad.soustavy.Jednoduše řečeno,bylo prasklé těsnění,oni na to kašlali a tím oddělali motor.Byly zalepeny kanálky směsí oleje a fridexu.

Jinak ,dokážete si někdo představit,jak asi vypadá olej,který není měněn tři roky a najede 80 000km?Já teda moc ne,protože jsem to nikdy neviděl.Proč by se teda nemohl normálně zadřít motor,není přeci jediný,zadřený,i to se může stát....

takže ono to s těma výměnama oleje není zase tak zlé....Ono se toho o těch servisech namluví,jak všichni kradou a ono to může být i trocha jinak....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...