Publikováno Duben 24, 20241 r Mám Fabii 2, motor 1,2htp 51 kw 2008. Z ničehonic mi začal uvnitř blikat levý blinkr rychleji než pravý - jako při poškozené žárovce, ale ty jsou v pořádku. Výstražňáky fungujou bez problémů. Někdo psal, že by to mohlo být i relé ale nevím kde je. Prosím o radu co s tím, rozčiluje mě to :-(. Děkuju Tom
Duben 24, 20241 r Určitě jsou žárovky v pořádku? Zkoušel jsi dát jiné? Případně mě napadá páčka blinkrů...
Duben 24, 20241 r Autor Źárovky jsem neměnil hlavně když i při rychlém vnitřním blikání venku fungují normálně. Na páčce mám i tempomat tak jsem to prostříkl čističem ale nic se nezměnilo.
Duben 25, 20241 r Autor Ze zoufalství jsem vyměnil i žárovky, ale je to s novými na levé straně pořád stejné
Duben 25, 20241 r Asi bude problém v ŘJ, která špatně vyhodnocuje proud odběru žárovek. Nějaký studený spoj. U dnešních ekologických bezolovnatých cínů, běžná záležitost. V servisu by asi vyměnili celou ŘJ, za několik tisíc, elektroamatér by jistě závadu našel a přepájel.
Duben 25, 20241 r Autor Toho se právě bojím - měnit ŘJ se mi nechce 😞 a nemáte někdo tip na nějakého šikulu mezi Prahou a Rakovníkem co by tohle za rozumnou cenu zvládl? Díky moc
Duben 26, 20241 r Ještě bych pro jistotu prohodil žárovky mezi levou a pravou stranou auta ať je jistota, že jsou OK.
Duben 26, 20241 r Nedávej tam nové, jen prohoď mezi sebou levou a pravou stranu, pokud to bude žárovkama, tak by se měl problém přenést na pravou stranu a levá by měla blikat normálně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.