libero Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 ešte nie,všetko chce svoj čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 už asi po tretí krát to tu oživím .. ...má niekto niečo podobné? http://3d-televize.heureka.cz/lg-55ub830v/specifikace/#text brácha zháňa TV,tak som sa podujal to sem vyvesiť ...dík za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 UHD nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Hlavně bych koukal, aby uměla DVB T2, nebo co to zavedou v brzké době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 přechod na DVB-T2 nejdříve v roce 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 nejde o přechod, ale zkušební vysílání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 UHD nebrat. prečo? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Zatím nevidím důvod, měl jsem půjčený samsung ue40hu6900 a porovnával jsem ho z mým hd lcd, při programech hd ze satelitu jsem neviděl lepší obraz než z mé hd (spíše horší), z pozemního vysílání daleko lepší obraz na hd tv než uhd. je to můj názor, ale jak píšu já nevidím důvod ke koupi UHD. Editováno: 22. leden 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 prečo? .. ... pretože zbytočne vyhodíš peniaze za niečo, čo v praxi nevyužiješ. V UHD 3840×2160 je len zopár filmov na Bluray. Televízne vysielanie je v HD 1920x1080 a v najbližšej dobe vo vyššej kvalite ani nebude. Momentálna špička je OLED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 na TV vysílání to význam nemá a hned tak mít asi nebude, ale jiných zdrojů v UHD přibývá, za pár let by tě to mohlo mrzet - záleží, kdy chceš kupovat další televizi... Osobně bych do toho šel, zejména u velké úhlopříčky (nemá cenu srovnávat s něčím, co má jen metr) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Nadávno jsem někde viděl v obchoďáku plasmu panasonic ve výprodeji 102 cm za 11 tis, to se mi zdálo dobrý. Kdybych si ale dnes mohl vybrat novou TV tak bych šel do 4K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Nedávno jsem také kupoval televizi, řešil jsem také DVB-T2 a 4K rozlišení... No, DVB-T2 mám, protože jsem věděl, že v Praze běží zkušební vysílání a byl jsem na to zvědavý, ale pak jsem zjistil, že běží jen v pracovních dnech přes den, takže se na něj stejně nemám kdy koukat. U 4K jsem zase slyšel pravidlo, že tak vysoké rozlišení člověk pozná jen, pokud na TV kouká ze vzdálenosti její úhlopříčky, což není můj případ, takže to také nevyužiju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 to si myslím není tak úplně pravda, ostatně dá se to vyzkoušet v každé prodejně. Záleží samozřejmě na úhlopříčce. Stejně jako nepoznáš HD na úhlopříčce 50-60-70 cm. Tak není moc vidět rozdíl UHD na jednom metru. Ale od 130 a výš je to podle mě výborná věc a pokud je zdroj signálu, tak rozdíl poznáš na pět metrů. A pak teda taky hodně záleží na dioptriích. Už se čtvrtkou to nemá cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 info posuniem bráchovi,záleží už len na ňom ako sa rozhodne ...zatím dík páni za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.