karol 2002 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Hladal som ale konkretnu odpoved som tu nenasiel.... Potreboval by som poradit ako spravne vymontovat budiky aby po zlozeni vsetko fungovalo. Vsetko mi je jasne okrem toho ci treba odpojit baterku alebo staci mat len vypnute zapalovnie, nikde som nenasiel konkretnu odpoved, niekto pise ze staci vypnut len zapalovanie a niekto zas ze treba odpojit aj baterku....nemam VAG ani nikto na okolo, takze by som ich nerad nejak zablokoval alebo nejak poskodil a musel by som auto tahat do servisu na odblokovanie. Takze prosim poradte, ako mam postupovat pri vymontovani a namontovani tak aby vsetko fungovalo, budem menit len podsvitenie. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Budiky som zatial nerozoberal ale nedavno som menil baterku a nič sa nestratilo iba denne počitadlo km sa vynulovalo takže sa nemaš čoho bať.Ja na tvojom mieste by som ju odpojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Já baterku pro jistotu odpojil Takže sundáš plastový kryt nad volantem pod budíkama tahem k sobě. Uchop ho a táhni rovnomwrně na obou stranách k sobě. Pod ním uvidíš dva šrouby typu Torx 20, odmontuj je a vyndej celé budíky trochu ven co to pujde. Drží na dvou konektorech tak ty odpoj. Pak už zvládneš budíky rozebrat, je to jen práce s plastem Horší budou ručičky...... ale to zvládneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Taky jsem při pár prvních demontážích odpojoval baterku. Ale pak už mně to přestalo bavit. Takže STAČÍ vyndanej klíč ze zapalování. Baterka není nutná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 ja ked som videl čo urobil jeden čo mi prisposoboval polacke...naštartoval, vytiahol budiky za jazdy ich odpojil (prvy musiš ten na lavo - čierny) a dal tam tie nove... skoro ma otočilo a lahlo..všetko fachčilo ako ma stači vytiahnuť klúč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 baterka není nutná, když mi bobík vypojil budíky a pak je tam dal opět zpět tak se smazala akorat spotřeba a dení kilometráž, ale jinak vše o.k a baterku sme neopdojovali-ale to už sem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 o.k. dakujem Vsetkym, idem na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 o.k. dakujem Vsetkym, idem na to Taky ti držím palce, ať to všechno dopadne v poho. Uvažoval jsem o těch stříbrných obroučkách kolem přístrojů, od milotecu, kapalina, benzín, otáčkoměr, tacháč, ale nechtělo se mi do toho, ale stejně to jednou přijde. jsem zvědavej. až jednou nebudu mít o víkendu co dělat, tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 ty obroučky jsou náhodou super věc. a aplikace je strašně jednoduchá. já to dělal zhruba 30 min a vypádá to no to bys musel vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 jenda: Daj foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Lepil jsem ty kroužky známému do Oktávky a vypadá to náhodou vkusně ! Lepil sjem mu ale jen kolem otáčkoměru a tachometru. oba jsme se shodli že kolem nádrže a teploty by už toho bylo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Čím vytahujete budíky z přístrojovky. Včera jsem to zkoušel, vyšrouboval sjem ty dva šrouby pod budíkama. Pak jsem je chtěl vytáhnout, ale není za co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 jsou tam ze shora takový dva zobáčky - prdni po horní hranu nůž, nebo kreditku - opatrně ať nic nepraskne, a uvidíš, že po chvilce vylezou samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 prvy krat to islo dost ztuha, ale teraz to uz lezie samo, treba si najst na do ten spravny grif...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 hlavne tam necpať ako ja prsty lebo plexi urobí kviii a náš dvorný dodávateľ budíkov a príslušenstva Bobík-budík si zas zadodáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 jenda: Daj foto foto uvidíš třeba u mě v sekci Vaše fábie - 12V Corrida, hledej a najdeš http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0Corrida&st=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Lepil jsem ty kroužky známému do Oktávky a vypadá to náhodou vkusně ! Lepil sjem mu ale jen kolem otáčkoměru a tachometru. oba jsme se shodli že kolem nádrže a teploty by už toho bylo moc Souhlas, do obrouček TACH a OT du... S ostatnim už je to moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piter33 Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ked som to poskladal začal mi blbnut otackomer ale inak super nevie niekto ako nastavim tu ručičku teraz mi to ukazuje troska viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Musíš jí rukou natočit tak aby ukazovala 0 nebo alespon přibližnou 0 Já u rychloměru dávám nějaký milimetr viac a u otáčkoměru přibližnu 0 (tam to nie tak duležité ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ked som to poskladal začal mi blbnut otackomer ale inak super nevie niekto ako nastavim tu ručičku teraz mi to ukazuje troska viac Vag - test akčních členů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.