Přejít na obsah

Svítící kontrolka dobíjení

Plyňák

Doporučené příspěvky

Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle popisu to vypadá na uhlíky na relátku aternátoru, měl jsem kdysi ten samý problém u felicie, oprava mě stála 5 kč, loni to samé u dceřiný felicie, ale už stál uhlík 18 kč, i tak to není problém. V autorizovaném servisu Škoda chtěli 4 000 za nový aternátor.

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel.

Díky.

Měl jsem to samý na formanovi, zkoušel jsem kde co, i jinej alternátor a ani to moc nepomáhalo. Nakonec stačilo pořádně očistit dosedací plochy na alternátoru a motoru. Byla špatná kostra!

Tom

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...