Plyňák Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Podle popisu to vypadá na uhlíky na relátku aternátoru, měl jsem kdysi ten samý problém u felicie, oprava mě stála 5 kč, loni to samé u dceřiný felicie, ale už stál uhlík 18 kč, i tak to není problém. V autorizovaném servisu Škoda chtěli 4 000 za nový aternátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plyňák Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Díky za tip. O uhlíkách jsem uvažoval ze začátku, ale protože je to jen občas, tak jsem to vyloučil - a asi jsem udělal chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safy Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Nu jestli je to jen občas,tak bych zkusil jestli není povolená nějaká z diod.Muze to byt cokoliv.Nebo jestli trrba obcas nevaznou uhliky.Chce to vyndat altik a mrknout na to no.Hodne uspechu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 ty diody by to mít mohly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Mrkni taky na kabel k alternatoru - ten je dotahlej 10matkou - povol a ocisti - neni nicim osetren - u me byl povolen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 Omlouvám se všem, zda se toto bude zdát jako banální problém, ale nevím, kde začít. Na FA mi začala svítit kontrolka dobíjení, někdy svítí pořád celou cestu i při vysokých otáčkách a někdy se jako by chytne a problikává na volnoběh a ve vysokých je zhaslá. Poradíte mi prosím, co vyměnit ? Hledal jsem to tady ve foru a nic jsem podobnýho nanašel.Díky. Měl jsem to samý na formanovi, zkoušel jsem kde co, i jinej alternátor a ani to moc nepomáhalo. Nakonec stačilo pořádně očistit dosedací plochy na alternátoru a motoru. Byla špatná kostra! Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.