Přejít na obsah

Spojka TDi 1,9

brevla

Doporučené příspěvky

Před rokem jsem koupil u nás ve Škodovce ojetou Octavii TDi 1,9 66KW r. 2002 (najeto 95000 km) s tím, že rok a čtvrt to u nich stálo a zlevňovali a zlevňovali až jsem se k tomu nachomejtl a koupil jí. Řekli mi, že je vše v pořádku ale po půl roce jsem měnil alternátor a v pondělí měním spojku se setrvačníkem. Dnes mám najeto 130000 km a je mi divné, že Octavie vydrží tak málo. Je to normální? Brevla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kámoš měnil spojku na 1,8T+plyn v 550.000km. Švagr na čtyrkolce ve 190.000km a to je prase...

Tak si z toho udělej obrázek sám o ujetých km. No a navíc jestli má ta tvoje doopravdy 130.000km, tak se s ní zacházelo asi hrozně což je taky naprd.

Co jsi za ni dal? Jaká výbava? Já dal za TDI 81kW,20002, Elegance 250.000,- v srpnu 2006.

Jestli jsi dal do 200.000,- tak máš na opravy a dáš to postupně do kupy, ale jestli to stálo tak 250... tak to jsi nahraný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...