Pastik Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 S novým rokem přeji Všem octystům pevné zdraví a s Vašimi miláčky mnoho kilometrů bez nehod. Mám prosbu, do garančky (Octa XI.2004) jsem se do toho nechtěl hrabat, ale nevíte někdo jestli se dá vypnout to přiblblé pípání signalizace zapnutí bezpečnostních pásů? Zkoušeli to notebookem přes zásuvku na VAG ve spormotoru, ale vypnuli pouze diodu u tachometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 palubní přístroje 17 kódování O7 a od ´prvního dvojčíslí kódu odečti 02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Změnou kódování lze vypnout pouze kontrolka. Gong zůstává, ale nic proti, není lepší se přece jen připoutat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 tak spoj drátky co vedou k zámku pásů tak by to taky mohlo fachat ne? nebo nějak podobně, ten pás musí něco v zámku sepnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 tak spoj drátky co vedou k zámku pásů tak by to taky mohlo fachat ne? nebo nějak podobně, ten pás musí něco v zámku sepnout presne tak, ak ti to vadi tak to prepoj v zamku pasov na vodicovej strane. zozen si iba tu sponu z pasov a zacvakni to do zamku a podla mna mas vymalovano a ked to budes chciet zrusit, tak to iba vytiahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 S novým rokem přeji Všem octystům pevné zdraví a s Vašimi miláčky mnoho kilometrů bez nehod. Mám prosbu, do garančky (Octa XI.2004) jsem se do toho nechtěl hrabat, ale nevíte někdo jestli se dá vypnout to přiblblé pípání signalizace zapnutí bezpečnostních pásů? Zkoušeli to notebookem přes zásuvku na VAG ve spormotoru, ale vypnuli pouze diodu u tachometru. Nemusíš nic komplikovaně vymýšlet. Ohni se pod řidičovo sedadlo a rozpoj konektor, kterým je připojen k sedáku a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Ajajaj ... prave pracuji na dotahani dratů k MAXIku ... mimo jine i ten z kontaktu zapnuteho pasu ... mel jsem za to, ze to chvilku prudi (signalizuje a bimba) a pak prestane ...???!!! Neni tomu tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Ajajaj ... prave pracuji na dotahani dratů k MAXIku ... mimo jine i ten z kontaktu zapnuteho pasu ... mel jsem za to, ze to chvilku prudi (signalizuje a bimba) a pak prestane ...???!!!Neni tomu tak ? jj, chvíli to prudí a pak přestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 nebo si vem pas od spolujezdce a pichni ho tam, na popojizdeni je to OK:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 a proč si zbytečně rušit svoje bezpečí???přál bych ti,aby jsi třeba s 40 někde bez pásu narazil a pak by tě takové píčoviny přestaly bavit-bez urážky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 a proč si zbytečně rušit svoje bezpečí???přál bych ti,aby jsi třeba s 40 někde bez pásu narazil a pak by tě takové píčoviny přestaly bavit-bez urážky 100% souhlas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Také bych signalizaci nechal funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 kto nechce, toho to blembanie neprinuti dat si pas. je to kazdeho vec ako si ceni svoj zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastik Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Chlapi děkuji Všem za názor. Neumím si představit, že bych jel bez připoutání, ale jednalo se mi o situaci kdy např. vyjíždím z garáže a jdu zavřít vrata. Kontrolka na přístrojovce se mi zdá jako dostačující varování pro zapnuití pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanus Vloženo 15. Července Sdílet Vloženo 15. Července Já nemám s pasanim problém, připoutam se vždy i když jen jedu po parkovišti. Ale začala mi signalizace blbnout a zahlasi během jízdy i když jsem pripoitany, asi blbej kontakt. Nějaká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.