Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

S novým rokem přeji Všem octystům pevné zdraví a s Vašimi miláčky mnoho kilometrů bez nehod. :palec2:

Mám prosbu, do garančky (Octa XI.2004) jsem se do toho nechtěl hrabat, ale nevíte někdo jestli se dá vypnout to přiblblé pípání signalizace zapnutí bezpečnostních pásů?

Zkoušeli to notebookem přes zásuvku na VAG ve spormotoru, ale vypnuli pouze diodu u tachometru.

palubní přístroje 17

kódování O7

a od ´prvního dvojčíslí kódu odečti 02

Změnou kódování lze vypnout pouze kontrolka. Gong zůstává, ale nic proti, není lepší se přece jen připoutat?

tak spoj drátky co vedou k zámku pásů :)

tak by to taky mohlo fachat ne? nebo nějak podobně, ten pás musí něco v zámku sepnout

tak spoj drátky co vedou k zámku pásů :)

tak by to taky mohlo fachat ne? nebo nějak podobně, ten pás musí něco v zámku sepnout

presne tak, ak ti to vadi tak to prepoj v zamku pasov na vodicovej strane. zozen si iba tu sponu z pasov a zacvakni to do zamku a podla mna mas vymalovano ;) a ked to budes chciet zrusit, tak to iba vytiahnes

S novým rokem přeji Všem octystům pevné zdraví a s Vašimi miláčky mnoho kilometrů bez nehod. :palec2:

Mám prosbu, do garančky (Octa XI.2004) jsem se do toho nechtěl hrabat, ale nevíte někdo jestli se dá vypnout to přiblblé pípání signalizace zapnutí bezpečnostních pásů?

Zkoušeli to notebookem přes zásuvku na VAG ve spormotoru, ale vypnuli pouze diodu u tachometru.

Nemusíš nic komplikovaně vymýšlet. Ohni se pod řidičovo sedadlo a rozpoj konektor, kterým je připojen k sedáku a máš klid.

Ajajaj ... prave pracuji na dotahani dratů k MAXIku ... mimo jine i ten z kontaktu zapnuteho pasu ... mel jsem za to, ze to chvilku prudi (signalizuje a bimba) a pak prestane ...???!!!

Neni tomu tak ?

Ajajaj ... prave pracuji na dotahani dratů k MAXIku ... mimo jine i ten z kontaktu zapnuteho pasu ... mel jsem za to, ze to chvilku prudi (signalizuje a bimba) a pak prestane ...???!!!

Neni tomu tak ?

jj, chvíli to prudí a pak přestane...

nebo si vem pas od spolujezdce a pichni ho tam, na popojizdeni je to OK:)

a proč si zbytečně rušit svoje bezpečí???přál bych ti,aby jsi třeba s 40 někde bez pásu narazil a pak by tě takové píčoviny přestaly bavit-bez urážky

a proč si zbytečně rušit svoje bezpečí???přál bych ti,aby jsi třeba s 40 někde bez pásu narazil a pak by tě takové píčoviny přestaly bavit-bez urážky

100% souhlas!

Také bych signalizaci nechal funkční.

kto nechce, toho to blembanie neprinuti dat si pas. je to kazdeho vec ako si ceni svoj zivot

• Autor

Chlapi děkuji Všem za názor. Neumím si představit, že bych jel bez připoutání, ale jednalo se mi o situaci kdy např. vyjíždím z garáže a jdu zavřít vrata. Kontrolka na přístrojovce se mi zdá jako dostačující varování pro zapnuití pásu.

• 17 let později...

Já nemám s pasanim problém, připoutam se vždy i když jen jedu po parkovišti. Ale začala mi signalizace blbnout a zahlasi během jízdy i když jsem pripoitany, asi blbej kontakt.  Nějaká rada? 

• 1 rok později...

Fakt se to nedá nijak vypnout normálně ani pro spolujezdce? Máme psa, kterej zvládá i připoutanej na zadních sedačkách stepovat po všech třech a za cestu pravidelně aspoň 3x zapnuté pásy na těch ostatních sedačkách odepnout. Když se mu tohle povede, tak se v tom autě prostě nedá jet a člověk musí zastavit, ten alarm je šílenej. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.