Přejít na obsah

Kolik vám to jede

michalkot

Doporučené příspěvky

karol 2002: :smich:lol som vedel ze to dobre zakoncis, asi tomu veris ako ja.

netboy: nebolo to nahodou dole kopcom ? lebo ak ano tak to bol urcite bylzde a uz sa mu asi poradilo prekonat hranicu 200km/h len este nam to tu potvrdi fotkou. :p

bylzde: diskusia na fore je o tom, o nazoroch jednotlivych prispievatelov a ostatny si na tom zaklade sami vyvodia zaver.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoblik: tak jeden vyvod na vyfuku ma aj 1,4 16V 74kW, a tak isto som videl na 74kW verzii 165-ky gumy bolo to sice srandovne ale dotycny mal urcite zimaky.

Hm tak to sem nevedel, ja podle vyfuku rozlisuju vsechny skodovky, jeden vyfuk rovna se zadna zabava, dva vyfuky vice zabavy.-)

Odkaz ke komentáři

Hoblik: tak jeden vyvod na vyfuku ma aj 1,4 16V 74kW, a tak isto som videl na 74kW verzii 165-ky gumy bolo to sice srandovne ale dotycny mal urcite zimaky.

Hm tak to sem nevedel, ja podle vyfuku rozlisuju vsechny skodovky, jeden vyfuk rovna se zadna zabava, dva vyfuky vice zabavy.-)

jeden vyvod vyfuku u fabie moze byt vykon od 40-74kW a zase dva vyvody moze byt SDI 47kW takze by si mal najst spolahkivejsie meradlo urcovania vybavy :D

Odkaz ke komentáři

2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora :D

akorát s tím detailem, že RSka drží rychlost do 190 kopec nekopec... :D

...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou lol;)

Odkaz ke komentáři

2hoblik: to co tady  popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora  :D

...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou lol;)

Btw, viete čo znamená HTP?

Odkaz ke komentáři

já to vim :p

jinak zase uplně nejmrdovatější diskuze lol:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:fakac:

Odkaz ke komentáři

já to vim :p

jinak zase uplně nejmrdovatější diskuze lol:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:doh:fakac:

No tak povedz, ci mame rovnake vylozenie skratky HTP ;)

Ja ked som isiel kupovat Fabiu, tak ma kolega upozornil aby som si nekupoval HTP lebo to znamena "H0vn0 to potiahne" :))

Odkaz ke komentáři

jeden vyvod vyfuku u fabie moze byt vykon od 40-74kW a zase dva vyvody moze byt SDI 47kW takze by si mal najst spolahkivejsie meradlo urcovania vybavy :D

Ja se ale je to takovy urcujici faktor ktery kdyz se spoji se subjektivnim hodnoceni jak se to auto vedle tebe projevu tak je to celkem urcujici.-)klidne to muze byt 74kw, ale i tak to bude takovy nemasny projev ve vysokoych rychlostech.

Sdi beru ale tam hned vidis ze to nejede i kdyz se snazis, a hlavne kdyz rozlisuju ropaka, tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-)

Odkaz ke komentáři

:smich::smich::smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

...tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-)

Ono záleží v jakejch ot. se za to vezme a jak, resp. kde to auto jezdilo předtím. Pokud pod 2000ot/min, tak to zahulí, pokud výše, tak ne. Jestli to osolíš po týdnu co jsi jezdil a šolichal to po městě, tak to taky začmoudí, ale jen jednou a je pokoj. Takhle to je u mý FRS a x-krát odzkoušeno na klubových srazech na Mimoni ;)

Odkaz ke komentáři

...tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-)

Ono záleží v jakejch ot. se za to vezme a jak, resp. kde to auto jezdilo předtím. Pokud pod 2000ot/min, tak to zahulí, pokud výše, tak ne. Jestli to osolíš po týdnu co jsi jezdil a šolichal to po městě, tak to taky začmoudí, ale jen jednou a je pokoj. Takhle to je u mý FRS a x-krát odzkoušeno na klubových srazech na Mimoni ;)

mam to brat tak ze atmosfericky diesel huli stejne jako preplnovany ve fabii ? protoze me se zda ze tdi huli casteji, aspon to moje.Jinak s tim mestem je pravda ...

Odkaz ke komentáři

mam to brat tak ze atmosfericky diesel huli stejne jako preplnovany ve fabii ? protoze me se zda ze tdi huli casteji, aspon to moje.Jinak s tim mestem je pravda ...

neřekl bych, je to spíš o stylu jízdy - jak jsem psal zrychlování z nízkých otáček skrz přeběhovky = kouř. Z ot >cca 2000 nečmoudne :)

pokud máš čipa, tak to je asi všechno jinak

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...