houmr Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 karol 2002: som vedel ze to dobre zakoncis, asi tomu veris ako ja. netboy: nebolo to nahodou dole kopcom ? lebo ak ano tak to bol urcite bylzde a uz sa mu asi poradilo prekonat hranicu 200km/h len este nam to tu potvrdi fotkou. bylzde: diskusia na fore je o tom, o nazoroch jednotlivych prispievatelov a ostatny si na tom zaklade sami vyvodia zaver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora Ver mi ze mi to taky vrtalo hlavou, ale jako neresim to klidne to mohl byt i maskovany bavorak co se stydi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Hoblik: tak jeden vyvod na vyfuku ma aj 1,4 16V 74kW, a tak isto som videl na 74kW verzii 165-ky gumy bolo to sice srandovne ale dotycny mal urcite zimaky. Hm tak to sem nevedel, ja podle vyfuku rozlisuju vsechny skodovky, jeden vyfuk rovna se zadna zabava, dva vyfuky vice zabavy.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Hoblik: tak jeden vyvod na vyfuku ma aj 1,4 16V 74kW, a tak isto som videl na 74kW verzii 165-ky gumy bolo to sice srandovne ale dotycny mal urcite zimaky. Hm tak to sem nevedel, ja podle vyfuku rozlisuju vsechny skodovky, jeden vyfuk rovna se zadna zabava, dva vyfuky vice zabavy.-) jeden vyvod vyfuku u fabie moze byt vykon od 40-74kW a zase dva vyvody moze byt SDI 47kW takze by si mal najst spolahkivejsie meradlo urcovania vybavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora akorát s tím detailem, že RSka drží rychlost do 190 kopec nekopec... ...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netboy Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora akorát s tím detailem, že RSka drží rychlost do 190 kopec nekopec... ...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou Btw, viete čo znamená HTP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora akorát s tím detailem, že RSka drží rychlost do 190 kopec nekopec... ...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou Btw, viete čo znamená HTP? já to vim jinak zase uplně nejmrdovatější diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netboy Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora akorát s tím detailem, že RSka drží rychlost do 190 kopec nekopec... ...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou Btw, viete čo znamená HTP? já to vim jinak zase uplně nejmrdovatější diskuze No tak povedz, ci mame rovnake vylozenie skratky HTP Ja ked som isiel kupovat Fabiu, tak ma kolega upozornil aby som si nekupoval HTP lebo to znamena "H0vn0 to potiahne" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 netboy: vidno že si tu nový, toto už majú niektorí rovno v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netboy Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 netboy: vidno že si tu nový, toto už majú niektorí rovno v podpise No jo jo Zase som vsetky fora nezoskenoval Musim aj pracovat sem tam Ale zato ty uz si veteran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Hoblik: tak jeden vyvod na vyfuku ma aj 1,4 16V 74kW, a tak isto som videl na 74kW verzii 165-ky gumy bolo to sice srandovne ale dotycny mal urcite zimaky. Hm tak to sem nevedel, ja podle vyfuku rozlisuju vsechny skodovky, jeden vyfuk rovna se zadna zabava, dva vyfuky vice zabavy.-) jeden vyvod vyfuku u fabie moze byt vykon od 40-74kW a zase dva vyvody moze byt SDI 47kW takze by si mal najst spolahkivejsie meradlo urcovania vybavy Ja se ale je to takovy urcujici faktor ktery kdyz se spoji se subjektivnim hodnoceni jak se to auto vedle tebe projevu tak je to celkem urcujici.-)klidne to muze byt 74kw, ale i tak to bude takovy nemasny projev ve vysokoych rychlostech. Sdi beru ale tam hned vidis ze to nejede i kdyz se snazis, a hlavne kdyz rozlisuju ropaka, tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Hoblik: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 2hoblik: to co tady popisuješ to vypadá na RSku maskovanou za Juniora akorát s tím detailem, že RSka drží rychlost do 190 kopec nekopec... ...pokud jí teda nedojede HTP a nevysaje jí všech vzduch ze sání, to pak spadne do nouzáku a plouží se třicítkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833 na 4 stupen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833na 4 stupen Pekny linearni narust, me to ve 4tis umre a konec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ...tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-) Ono záleží v jakejch ot. se za to vezme a jak, resp. kde to auto jezdilo předtím. Pokud pod 2000ot/min, tak to zahulí, pokud výše, tak ne. Jestli to osolíš po týdnu co jsi jezdil a šolichal to po městě, tak to taky začmoudí, ale jen jednou a je pokoj. Takhle to je u mý FRS a x-krát odzkoušeno na klubových srazech na Mimoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833na 4 stupen to je min 1.0 motor, ne? teď vážně, je tu někdo kdo tomu věří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ...tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-) Ono záleží v jakejch ot. se za to vezme a jak, resp. kde to auto jezdilo předtím. Pokud pod 2000ot/min, tak to zahulí, pokud výše, tak ne. Jestli to osolíš po týdnu co jsi jezdil a šolichal to po městě, tak to taky začmoudí, ale jen jednou a je pokoj. Takhle to je u mý FRS a x-krát odzkoušeno na klubových srazech na Mimoni mam to brat tak ze atmosfericky diesel huli stejne jako preplnovany ve fabii ? protoze me se zda ze tdi huli casteji, aspon to moje.Jinak s tim mestem je pravda ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833na 4 stupen to je min 1.0 motor, ne? teď vážně, je tu někdo kdo tomu věří? Jel jsem s nim=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 JInak tam ma turbo 150ps, trysky FRS,EGR out,IC na zakazku dole v narazniku a samo chipik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 JInak tam ma turbo 150ps, trysky FRS,EGR out,IC na zakazku dole v narazniku a samo chipik Tak to klobouk dolu .)to ja sem to zkusil asi pred hodinou na dalnici...a pri nejakych 170 uz se to vyti motoru nedalo poslouchat a vubec to nejelo.....-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ...tak co jsem tak koukal behem cest tak 90 % SDI nekouri, kdezto kdyz nekdo zarve za TDI tak jde vyrazne poznat ze to pojede .-) Ono záleží v jakejch ot. se za to vezme a jak, resp. kde to auto jezdilo předtím. Pokud pod 2000ot/min, tak to zahulí, pokud výše, tak ne. Jestli to osolíš po týdnu co jsi jezdil a šolichal to po městě, tak to taky začmoudí, ale jen jednou a je pokoj. Takhle to je u mý FRS a x-krát odzkoušeno na klubových srazech na Mimoni mam to brat tak ze atmosfericky diesel huli stejne jako preplnovany ve fabii ? protoze me se zda ze tdi huli casteji, aspon to moje.Jinak s tim mestem je pravda ... neřekl bych, je to spíš o stylu jízdy - jak jsem psal zrychlování z nízkých otáček skrz přeběhovky = kouř. Z ot >cca 2000 nečmoudne pokud máš čipa, tak to je asi všechno jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=6630818189661333833na 4 stupen to je min 1.0 motor, ne? teď vážně, je tu někdo kdo tomu věří? Jel jsem s nim=))) ty krávo , tak to víc info by nebylo? jinak k mému odhadu jen to, že jsem to pouštěl bez zvuku a nenapadlo mě sledovat pole otáčkoměru...proto 1.0 kaju se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jo, tohle umím taky.. akorát na to musí být led, nebo alespoň válcová zkušebna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.