Mikosar Vloženo 6. leden 2007 Vloženo 6. leden 2007 (editace) Kdyz jsem se kdysi nudil v patnacti, tak jsem si vyrobil motor, ale z papiru, zde posilam fotky papiroveho motoru z Favorita. Da se pripojit i na el. motorek a bezi jak hodinky. Chybi mi tu jeste vackova hridel, tu jsem nekde ztratil. Co vy na to? Editováno: 19. Únor 2011, autor: Mikosar Citovat
majkl.s Vloženo 6. leden 2007 Vloženo 6. leden 2007 Chtelo by to vychytat aby stacilo par kapek benzinu:-) Ale jinak good Citovat
Mikosar Vloženo 6. leden 2007 Autor Vloženo 6. leden 2007 (editace) Chtelo by to vychytat aby stacilo par kapek benzinu:-) Ale jinak good Jestli chces videt o neco vetsi motor z mercedesu 12 valcu, to je jeste lepsi model, ja jsem to kdysi skladal a bavilo me to, je to fakt super, vsecko je z papiru, dreva a plisku, motor z fabie jsem bohuzel neslozil, uz nebyl cas Editováno: 6. leden 2007, autor: Mikosar Citovat
Mikosar Vloženo 6. leden 2007 Autor Vloženo 6. leden 2007 Newí někdo o nákem návodu jak na to? Nejdrive si musis sehnat planky realneho motoru, pohledy z ruznych stran a casti a i demontaz, jinak zadny stavebni planek neexistuje, treba vyrobit model motoru fabie 1.2HTP by nebyl az takovy problem, ja jsem to skladal v 15ti, jeste bych to mozna zvladl, treba tu 1.2 HTP, ale nemam na to cas, kdyztak jeste pripojuji obrazky motoru z mercedesu 12ti valce. Chce to jen trosku kreativity a jde vsechno. Citovat
Lancelot Vloženo 6. leden 2007 Vloženo 6. leden 2007 Super. Myslíte, že by šla udělat funkční miniatura motoru? Asi né co? Citovat
Mikosar Vloženo 6. leden 2007 Autor Vloženo 6. leden 2007 Super. Myslíte, že by šla udělat funkční miniatura motoru? Asi né co? Tak sla, ale ja bohuzel nemam cas, pracuji a ty by jsi chtel jaky motor? Citovat
Lancelot Vloženo 7. leden 2007 Vloženo 7. leden 2007 No chtěl bych si ho udělat, jen tak pro radost. Citovat
reddy Vloženo 8. leden 2007 Vloženo 8. leden 2007 Foto 3 jen tak nudil jo, mě by trvalo století, než bych něco takovýho udělal Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.