Neta76 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Hoj. Pomůžete mi někdo? Potřebuji, aby mi někdo řekl, kde se napojuje hadice z nádržky ostřikovačů, k zadnímu sklu. Hadice se mi rozpojila a stříká do motorového prostoru a já nevím kde je druhý konec ve kterém to bylo zastrčeno (nikde jsem nic nenašel, ale urvaná není). V chytré knížce jsem vedení ostřikovačů nenašel a tak to řeším tady. Díky všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Väčšinou to byva rozpojene na deliacej stene pod vzduch filtrom.Zaleži aky motor maš. Myslim,že ta hadička ide s el. zväzkom. Editováno: 6. leden 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Přesně tak. Vyhoď vzducháč a je to tam. Rozpojené kolínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Je to ve Fabii 1,2 a hadička jde na pravé straně ze spodu od nádržky, pod baterkou a tam opravdu vylézá ze svazku el. kabelů a pak už vede volně, ale to už nevím kde... Je celkem dost tvrdá a drží svůj tvar a směr kde asi vedla předtím. Já si jí vlastně všimnul, až po dost legrační příhodě opřenou směrem vzhůru o nádobku brzdovky. Z brzdovky jde podobné potrubí, takže to nebylo ani nijak nápadné. Zjistil jsem to až jednou z přítelkyní, když se tam dívala a já ji celou obhodil sheronem. Jinak nemáte to někdo někde na obrázku, nebo v příruče, abych byl víc v obraze, kde to může vést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Zjistil jsem to až jednou z přítelkyní, když se tam dívala a já ji celou obhodil sheronem. Ještě žes jí jen ohodil, Sheronem, taky to mohla koupit do oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Tak jsem na to dneska v práci koukal a jsem slepý jak patrona. Nic jsem nenašel, ale filtr jsem zatím nesundával, myslel jsem že se tam dostanu i bez toho. Snad to zítra najdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Tak jsem na to dneska v práci koukal a jsem slepý jak patrona. Nic jsem nenašel, ale filtr jsem zatím nesundával, myslel jsem že se tam dostanu i bez toho. Snad to zítra najdu.. Celý hrnec filtru musíš vyndat a potom uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Kolegovi som to robil na 1,2 a bolo to rozpojene niekde na tej prepažke medzi motorom a kabinou . Tam mal kopu miesta nie ako v 1,4 kde je to narvane na kopu. bolo to hned vidieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Kolegovi som to robil na 1,2 a bolo to rozpojene niekde na tej prepažke medzi motorom a kabinou . Tam mal kopu miesta nie ako v 1,4 kde je to narvane na kopu. bolo to hned vidieť. V 1,4 narvané? Už jsi něco děla v motorovém prostoru nebo pod přístrojovkou TDI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neta76 Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Taky sem si myslel, že by to mohlo být na té zadní přepážce. Jsou tam takové ty úchyty na různé hadičky atd... Místa tam je všude dost, ale jestli to zítra nenajdu, tak jde pekáč od filtru dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.