Přejít na obsah

Hadice ostřikovače...


Neta76

Doporučené příspěvky

Hoj. Pomůžete mi někdo? Potřebuji, aby mi někdo řekl, kde se napojuje hadice z nádržky ostřikovačů, k zadnímu sklu. Hadice se mi rozpojila a stříká do motorového prostoru a já nevím kde je druhý konec ve kterém to bylo zastrčeno (nikde jsem nic nenašel, ale urvaná není). V chytré knížce jsem vedení ostřikovačů nenašel a tak to řeším tady. Díky všem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to ve Fabii 1,2 a hadička jde na pravé straně ze spodu od nádržky, pod baterkou a tam opravdu vylézá ze svazku el. kabelů a pak už vede volně, ale to už nevím kde... Je celkem dost tvrdá a drží svůj tvar a směr kde asi vedla předtím. Já si jí vlastně všimnul, až po dost legrační příhodě opřenou směrem vzhůru o nádobku brzdovky. Z brzdovky jde podobné potrubí, takže to nebylo ani nijak nápadné. Zjistil jsem to až jednou z přítelkyní, když se tam dívala a já ji celou obhodil sheronem. Jinak nemáte to někdo někde na obrázku, nebo v příruče, abych byl víc v obraze, kde to může vést?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolegovi som to robil na 1,2 a bolo to rozpojene niekde na tej prepažke medzi motorom a kabinou . Tam mal kopu miesta nie ako v 1,4 kde je to narvane na kopu. bolo to hned vidieť. :blink:

V 1,4 narvané? Už jsi něco děla v motorovém prostoru nebo pod přístrojovkou TDI ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...