Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já mám najeto 44000km a zatím kromě výměny pojistky airbagu nic!!!! ;) CO VY?

24500 km a krom reklamace kolečka na bederce a prasklého krytu motoru, nejspíš nevhodné zacházení předchozího majitele, NIC -_--_--_-

tys to koupil takhle mladý z druhý ruky, jo? No to to asi pánovi opravdu moc k srdci nepřirostlo. :smich:

Pán se jmenoval Škoda Auto, takže si asi opatří jiné, měla 22 a kousek když jsem si jí pořídil :p

Vloženo

Ohledně té spotřeby, za kolik jezdíde?Já mám rekord 6.5l/100 ,ale běžným tempem tak 8l/100km!!Co vy?

Vloženo

No to je opravdu dost ! Teda porovnávám-li to se svým autem, který si výkonově určitě nijak nezadá a tak mám ted dlouhodobou 6,2 . V naftě samozřejmě. Ale probůh to tu zase rozpoutám věčnou diskuzi. :D Ale je fakt, že i když pojedu opravdu jak prase, pořád se vejde průměr do 8 litrů. Nebo spíš do 7,5 . :)

Vloženo (editace)
No to je opravdu dost !  Teda porovnávám-li to se svým autem, který si výkonově určitě nijak nezadá a tak mám ted dlouhodobou 6,2 . V naftě samozřejmě. Ale probůh to tu zase rozpoutám věčnou diskuzi.  :D  Ale je fakt, že i když pojedu opravdu jak prase, pořád se vejde průměr do 8 litrů. Nebo spíš do 7,5 .  :)

Tak ja jsem jel v nedeli asi jako prase, protoze Octa skorotchanu nesla pod 7,4 nafty :smich: .

Ale je fakt, ze po roce ma cca 6000 a ty zimaky byly fakt nezajete, protoze ze zacatku fakt plavaly :D, :D.

H.

Editováno: , autor: Hany
Vloženo (editace)
No to je opravdu dost !  Teda porovnávám-li to se svým autem, který si výkonově určitě nijak nezadá a tak mám ted dlouhodobou 6,2 . V naftě samozřejmě. Ale probůh to tu zase rozpoutám věčnou diskuzi.  :D  Ale je fakt, že i když pojedu opravdu jak prase, pořád se vejde průměr do 8 litrů. Nebo spíš do 7,5 .  :)

Jj, je to na věčnou diskuzi, prt. pro každého je prase něco jiného aneb každý si lajzne jinak.

Já třeba s 2.0 TFSI jezdím 7,8 dlouhodobá, občas si zadivočím, jsou v tom i dálnice...

PS: 147 kW a 125 kW (nebo 103 kW) nebo kolik máš musí být a je znát :p

Editováno: , autor: mischicka
Vloženo

Jj, je to na věčnou diskuzi, prt. pro každého je prase něco jiného aneb každý si lajzne jinak.

Já třeba s 2.0 TFSI jezdím 7,8 dlouhodobá, občas si zadivočím, jsou v tom i dálnice...

PS: 147 kW a 125 kW (nebo 103 kW) nebo kolik máš musí být a je znát :p

já tam mám s nějakýma úpravama cca 135 - 140 kW a 390 - 400 Nm

a už jsem to tu kdysi psal, že jsem jel jedním z prvních (předváděcích)benzínových eres. Majitel pak sed do mýho a měl z toho hubu dokořan. :D

P.S. Ale chtěl bych zažít načipovaný to benzínový ereso. Nechystáte se na to někdo ?

Vloženo (editace)
já tam mám s nějakýma úpravama cca 135 - 140 kW a 390 - 400 Nm

Jiriku co mas s tim autem konkretne provedeno??

H.

Editováno: , autor: Hany
Vloženo
...Ale chtěl bych zažít načipovaný to benzínový ereso. Nechystáte se na to někdo ?

přijeď v září na sraz s Anglánama ;) minimálně dvě s chipem tam budou :t

řídil jsem jednu vloni na prvním srazu a :palec2:;) někde možná budu mít on board vídeo, sice z mobilu, ale juknu se po něm

Vloženo
...Ale chtěl bych zažít načipovaný to benzínový ereso. Nechystáte se na to někdo ?

přijeď v září na sraz s Anglánama ;) minimálně dvě s chipem tam budou :t

řídil jsem jednu vloni na prvním srazu a :palec2:;) někde možná budu mít on board vídeo, sice z mobilu, ale juknu se po něm

Taky by mě to zajímalo, musí to pak být maximální dělo -_-

Vloženo (editace)

teda na to, že maj policajti tenhle týden akci a tys jel s TDI Octou za 8,3 tak si z nich asi moc neděláš, co ?! lol Ale to bylo vlastně, jak píšeš minulej týden. Tak to jo. :D I když, já je od pondělí ještě nikde neviděl, a to jsem najel tak 1000 km. :o

Editováno: , autor: jirkaK
Vloženo
Já jich dneska pár potkal, ale v poho a jel jsem taky trochu divočeji!!!

O tom chipu přemýšlím, je to prý potom peklo!!!! kol110

Já většinou jedu mraky km když maj Kryštofa, ale potkám je tak na benzínce na bagetě :p

Nech si to načipovat, já Tvůj vůz budu dlouhodobě sledovat, vyhodnotím výsledky a následky a pak si ho třeba dám taky :p Pokud to bude nárůst jak u přeplňovaných dieslů, tak jsme někde na 200 kW plus mínus... :kuk:

Vloženo
dneska sem jel taky rychle, Kryštofa prej zrušili, nepotkal sem za celou cestu jediny bengo

tak to oni ho nemuseli ani rušit, protože vůbec nezačal :smich: šmejdi.

Ale je to takovej psychologickej boj, protože týden jezdili všichni, jak posr...

Teda kromě mně a tebe :smich::smich::smich: Nebo snad ještě někdo ?

Vloženo
Pokud to bude nárůst jak u přeplňovaných dieslů, tak jsme někde na 200 kW plus mínus... :kuk:

ty z UK mají cca 260 koníků, tak si to trefil ;) (190kW cca)

Vloženo
dneska sem jel taky rychle, Kryštofa prej zrušili, nepotkal sem za celou cestu jediny bengo

tak to oni ho nemuseli ani rušit, protože vůbec nezačal :smich: šmejdi.

Ale je to takovej psychologickej boj, protože týden jezdili všichni, jak posr...

Teda kromě mně a tebe :smich::smich::smich: Nebo snad ještě někdo ?

zatim to nejak neřešim, veřejně se přiznám, že tejden po zavedení bodovýho systemu jsem jezdil +10km/h nad limit, od ty doby jezdim zase, spousta lidi by řekla, jako prase a jeste me "nedopadli" :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...