Pepe K Vloženo 2. Května Autor Sdílet Vloženo 2. Května Moc děkuju. Zítra jedu napichnout do skody tsk hodim info. Diky chlapi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května před 16 hodinami, ExecutedDonut napsal: @lucky.jack bluetooth je taky pod FECem konkrétně 00050000 Zas tak do hloubky do toho nevidím 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe K Vloženo 3. Května Autor Sdílet Vloženo 3. Května Ahoj Všem. Dnes jsem byl v autorizáku. Auto napíchli a zjistili, že jsou data napůl smazaná. A prý to udělal můj iPhone, který se aktualizoval v době, kdy jsem ho měl spárovaný s autem. A jejich software si myslel, že je to nová aktualizace a začal to stahovat do sebe. Nevím, větší nesmysl jsem neslyšel, ale za 1200kc mně to celé přeinstalovali. Prý museli z Boleslavi k mému autu(podle vin) si nechat poslat data. Které se následně dvě hodiny instslovala do auta. Tak si udělejte názor. Mně to přijde jako úplná hovadina. Každopádně Díky všem za pomoc a třeba tahle zkušenost někomu pomůže. Ještě dodám, veškeré "klíče" swit, bic a co já vím, mají v databázi ke každému vozu oni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května No koneckonců ten ifotaiment je postavený na nějké odlehčené verzi linuxu, stejně tak mošťáci jsou jakási varianta linuxu tak to zas tak divně nevypadá, každopádně to, že to infotaiment začne stahovat je blbobst vývojářů a měli to líp ošetřit. Data z boleslavi to bude asi firmware infotaimentu + ty klíče. Ty dvě hodiny mi připadají nějaké divné maximálně pokud by infotaiment flashovali přes CAN. Ale tak hlavně, že se to vyřešilo. (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe K Vloženo 3. Května Autor Sdílet Vloženo 3. Května Znáš to, kdyby řekli, trvalo to 15min, dáte nám 1200,-, asi by se i oni cítili blbě😆 Takže ta omáčka tam být musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.