Přejít na obsah

Výměna neoriginálního rádia za Swing

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

měl bych dotaz ohledně výměny rádia ve fabii II z roku 2010. Auto koupeno v základní výbavě a je v něm neoriginální rádio. Je mi jasné, že je nutné vyměnit střední část palubní desky, což by snad neměl být problém. Můj dotaz je, jestli mohu vyměnit toto rádio za rádio Swing a případně co bych potřeboval pro to.

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den @auto81 .

Fabie je po liftu nebo před faceliftem ?

Musiš taky odpojit :

1. přechodku z origo radia na neorigo radio

2. Antenovi separator - takový kousek trubky s modrÿm dratem

3. Odpojit kabel acc (plus od zapalovačky)

4. Nového swinga třeba nakodovat

5. Swing musi mit dvě anteny -> střešný a okenni - zadni okno v patých dveřech.

Osobně bych už nešel k žadného origo radia od F2/R. Prostě jsou stare a nemaji spousta věci které v dnešni použiva se. Osobně bych šel k neorigu radiu 2din s android auto/ car play. Na dnešni dobu je to normalni použitelne radio a moc praci , penez nestoji. To je jen můj nazor.

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři

Děkuji za odpověď @TOMUS.

Auto je před faceliftem. Kdybych se rozhodl tedy pro neorigo radio, co by bylo třeba udělat? A případně nebude jednoduší montovat radio Dance?

Děkuji moc.

Editováno: , autor: auto81
Odkaz ke komentáři

@auto81 postup je stejný . Je jedno či dance či swing. Spiše budeš potřebovat vyměnit tuto čast kde je radio za po faceliftovou

https://czesci.zagielauto.pl/pl/p/Kieszen-radia-2DIN-Fabia-II%2C-Roomster/4009?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwudexBhDKARIsAI-GWYULHHmrcKUJMBM2D4xC1anomfReAqi9oinSWTyzvRgvApgI2r2kutQaAqWtEALw_wcB

Jednoduši bude neorigo radio jestli už takové máš. Musiš přečist vlakno od @Pawouka

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
V 3. 5. 2024 na 15:21, TOMUS napsal:

Dobrý den @auto81 .

Fabie je po liftu nebo před faceliftem ?

Musiš taky odpojit :

1. přechodku z origo radia na neorigo radio

2. Antenovi separator - takový kousek trubky s modrÿm dratem

3. Odpojit kabel acc (plus od zapalovačky)

4. Nového swinga třeba nakodovat

5. Swing musi mit dvě anteny -> střešný a okenni - zadni okno v patých dveřech.

Osobně bych už nešel k žadného origo radia od F2/R. Prostě jsou stare a nemaji spousta věci které v dnešni použiva se. Osobně bych šel k neorigu radiu 2din s android auto/ car play. Na dnešni dobu je to normalni použitelne radio a moc praci , penez nestoji. To je jen můj nazor.

K bodu 5.

SWING ve Fabii 2 po faceliftu má sice 2 auntény, ale jedna je vzadu na střeše a druhá je v čelním okně!!!! nikoliv v zadním okně. Vím co mám ve svém autě z roku 2014. A ještě, nemusí mít dvě antény, stačí mu i ta zadní, ale s oběma hraje líp - líp funguje AF (automatické přelaďování).

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...