juraj79m Vloženo 5. Května Sdílet Vloženo 5. Května (editace) Ahojte, len náhodou som si všimol, že mi nefunguje ovládanie zadných okien na oboch stranách. Ale záhadne je, že od vodiča ide otváranie všetkých okien, nechápem kde môže byť chyba. Mne ani tak nevadí že to nefunguje, len na STK viem že skúšajú aj ovládanie všetkých okien... Editováno: 5. Května, autor: juraj79m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Května Sdílet Vloženo 5. Května Kukni Ečko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 5. Května Autor Sdílet Vloženo 5. Května To som samozrejme kukol ako prvé, jedno ako je stlačené, zadné okná nefunguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května mal som podobný problém na STK, vybral som ovládacie tlačidlá vzadu, vyčistil a všetko funguje 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 17. Května Autor Sdílet Vloženo 17. Května A ako a s čím si ich vyčistil? Mám pocit že práve v nich bude problém, lebo keď ich stláčam hore dole, občas zareaguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května obyčajnou handričkou bez chĺpkov a trochou alkoholu. nasledne vyfukal fenom. pripadne iný postup u susedov na Superb III Oprava startovacího tlačítka superb III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 22. Května Autor Sdílet Vloženo 22. Května Dakujem ilmirec za radu, tlačidla som rozobral, tie kontaktne plochy som vyčistil technickým liehom, a už znova krásne všetko funguje. Ešte raz vďaka... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.