ab79 Vloženo Středa v 21:43 Sdílet Vloženo Středa v 21:43 16 hours ago, Michal B. said: Fotka - štítek jen na jednom...před výměnou nemám, nevím co tam bylo......po přezutí včera na letní gumy a spokojenost trvá. dnes máme s kolegy zde s fora sraz v Ostravě, budeme testovat tlumiče a vše kolem superbu 🙂 Ve kterém servise ti to měnili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo včera v 05:16 Sdílet Vloženo včera v 05:16 Já jsem opava, takže jezdíme do ADIVu zde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami (editace) Dnes jsem byl v servise, vyměnili řj sedadla, přehráli software systémů, opravili nějaký ten svazek ve dveřích a na tlumiče mi řekli že jsou sice dobré, ale povolili jim výměnu kvůli tomu klepani...takže jakmile budou skladem, tak budou měnit všechny čtyři. Prý cca 3 týdny... Editováno: před 19 hodinami, autor: ab79 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami a motorizací máš jakou ? Tak vidím že mám stále na dořešení víčko nádrže a potom ten svazek ve dveřích a řj sedadla.........a vozidlo vyrobeno kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami 2.0 TDI 02/2024 Na svazek a Rj je svolávačka, buď je mění, nebo přehrají sw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami svolavacka je jen na starsi kusy, na muj 23/09/2024 zadna svolavacka neni, nedavno jsem zjistoval 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slapanak Vloženo před 1 hodinou Sdílet Vloženo před 1 hodinou To dělá hlavně u těch hnusnejch kombiků je to děs a lituju ostatní kteří ho maji fakt! Já mám lift a opravdu bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 24 minut Sdílet Vloženo před 24 minut Dela to i lift uplne stejne jako kombi. Ale uplne totozne zvuky. Muzes rikat co chces projizdeli jsme 4 auta. I po vymene. A to jeste lift nebyl nafoukany jak by mel byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.