Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

vydrž,mrknu večer

• Autor
Používam sériový kábel. Počkám na odpoveď od Cosbyho a pôjdem na to.

Jasně, pak dej vědět jak jsi dopadnul

Mám taky seriový kabel a aktivace oken na 799B bez problémů. :palec2:

mam taky seriovy a jednotku 799b a napoprve se mi nepodarilo se s jednotkou spojit.

Psalo to stejne co psal octan. Ale na podruhe jsem se vpohode spojil a aktivace/deaktivace probehla vpohode.

to ze jsem se nespojil, je asi moji komfortkou (asi je castecne vhaji- nemaka mi ovladani dalkou)

No mě se to poprvé hned přihlásilo když jsem dal načíst id kouknul jsem na číslo jednotky tak říkám paráda aktivuju to dám aktivovat a začaly ty samé hlášky jako tu popisujete.No a od té doby jsem s tím nehnul.Když dám nastavení a otestovat interface tak někdy hodí hlášku že je ok někdy že není ok.Od té doby se mi nepodařilo už ani načíst tímto programem jednotku.Pokud připíchnu VAG a cokoliv na něm dělám není problém funguje a mám ho taky na com 1.V čem je problém herdek filek:-)

A proto se někteří diví,proč to přepisuji ručně a proč mám náhradní komfortky

cosby ty hlavo otevřená tak v čem myslíš že je problém:-)

Pro všechny kdo má s MKM problémy.zkuste vvpnout všechen soft na pozadí(virtualní mechaniku,antivir,atd co zrovna nepotřebujete).

Co máte za procesory?

Souhlas.Vše na pozadí vypnout

Tak mám na 100% ověřené že mi nekomunikuje komfortka ale jinak normálně funguje.Testoval jsem to i na jiném autě normálně program funguje.Koukal jsem na to vagem a jednotka centrálního zam. oken nekomunikuje.Vypadá to že se mi zamkla z důvodu nedovoleného vstupu.V sobotu mi na to kámoš ze škodovky jukne tak pak vám dám vědět.

jednoduché.odpoj na chvíli baterku,měla by se vzpamatovat

Jakej pouzivate kabel???

Ze bych si na hrani nejakej opatril

Upraveno od Mefisto

Problém vyřešen:-) Přesně jak říkal cosby.Něco jsme řešili v palubce tak jsme jednotku vyndali ven a za hodinku se dala zpět no a vše šlape jako víno a okna už taky pracují:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.