Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mam taky seriovy a jednotku 799b a napoprve se mi nepodarilo se s jednotkou spojit.

Psalo to stejne co psal octan. Ale na podruhe jsem se vpohode spojil a aktivace/deaktivace probehla vpohode.

to ze jsem se nespojil, je asi moji komfortkou (asi je castecne vhaji- nemaka mi ovladani dalkou)

Vloženo

No mě se to poprvé hned přihlásilo když jsem dal načíst id kouknul jsem na číslo jednotky tak říkám paráda aktivuju to dám aktivovat a začaly ty samé hlášky jako tu popisujete.No a od té doby jsem s tím nehnul.Když dám nastavení a otestovat interface tak někdy hodí hlášku že je ok někdy že není ok.Od té doby se mi nepodařilo už ani načíst tímto programem jednotku.Pokud připíchnu VAG a cokoliv na něm dělám není problém funguje a mám ho taky na com 1.V čem je problém herdek filek:-)

Vloženo

Pro všechny kdo má s MKM problémy.zkuste vvpnout všechen soft na pozadí(virtualní mechaniku,antivir,atd co zrovna nepotřebujete).

Co máte za procesory?

Vloženo

Tak mám na 100% ověřené že mi nekomunikuje komfortka ale jinak normálně funguje.Testoval jsem to i na jiném autě normálně program funguje.Koukal jsem na to vagem a jednotka centrálního zam. oken nekomunikuje.Vypadá to že se mi zamkla z důvodu nedovoleného vstupu.V sobotu mi na to kámoš ze škodovky jukne tak pak vám dám vědět.

Vloženo

Problém vyřešen:-) Přesně jak říkal cosby.Něco jsme řešili v palubce tak jsme jednotku vyndali ven a za hodinku se dala zpět no a vše šlape jako víno a okna už taky pracují:-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...