Leden 13, 200718 r Autor Používam sériový kábel. Počkám na odpoveď od Cosbyho a pôjdem na to. Jasně, pak dej vědět jak jsi dopadnul
Leden 13, 200718 r mam taky seriovy a jednotku 799b a napoprve se mi nepodarilo se s jednotkou spojit. Psalo to stejne co psal octan. Ale na podruhe jsem se vpohode spojil a aktivace/deaktivace probehla vpohode. to ze jsem se nespojil, je asi moji komfortkou (asi je castecne vhaji- nemaka mi ovladani dalkou)
Leden 17, 200718 r No mě se to poprvé hned přihlásilo když jsem dal načíst id kouknul jsem na číslo jednotky tak říkám paráda aktivuju to dám aktivovat a začaly ty samé hlášky jako tu popisujete.No a od té doby jsem s tím nehnul.Když dám nastavení a otestovat interface tak někdy hodí hlášku že je ok někdy že není ok.Od té doby se mi nepodařilo už ani načíst tímto programem jednotku.Pokud připíchnu VAG a cokoliv na něm dělám není problém funguje a mám ho taky na com 1.V čem je problém herdek filek:-)
Leden 18, 200718 r Pro všechny kdo má s MKM problémy.zkuste vvpnout všechen soft na pozadí(virtualní mechaniku,antivir,atd co zrovna nepotřebujete). Co máte za procesory?
Leden 19, 200718 r Tak mám na 100% ověřené že mi nekomunikuje komfortka ale jinak normálně funguje.Testoval jsem to i na jiném autě normálně program funguje.Koukal jsem na to vagem a jednotka centrálního zam. oken nekomunikuje.Vypadá to že se mi zamkla z důvodu nedovoleného vstupu.V sobotu mi na to kámoš ze škodovky jukne tak pak vám dám vědět.
Leden 19, 200718 r Jakej pouzivate kabel??? Ze bych si na hrani nejakej opatril Upraveno Leden 20, 200718 r od Mefisto
Leden 20, 200718 r Problém vyřešen:-) Přesně jak říkal cosby.Něco jsme řešili v palubce tak jsme jednotku vyndali ven a za hodinku se dala zpět no a vše šlape jako víno a okna už taky pracují:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.