Přejít na obsah

Připojení SmartLink není dostupné


Doporučené příspěvky

Dobrý den,

na obrazovce infotainmentu při zrcadlení obrazovky telefonu (navigace Waze) se objevuje občas hlášení "Bezdrátové připojení SmartLink není dostupné a aktuálním nastavením Vaší frekvence WLAN. Přečtěte si palubní návod." Občas se objeví i vylepšená hláška, že v daném regionu není Vaše frekvence WLAN povolena. Vyzkoušeno se zrcadlením telefonů Samsung S23 a A70. Obvykle se toto hlášení nejčastěji vyskytuje na D1 cca 90 km. Mám někdo podobnou zkušenost? resp. doporučení jak tyto nesmysly odstranit?

SmartNedostupne.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem už taky někdy viděl a vždy pouze a jedině v jedné vesnici na Vysočině, jinak nikdy.  A přesně na metr na stejným místě a udělá to vždy na 100%, nějaký rušení, neřešil bych to. pokud to jinak všude jinde funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to tedy nepíše tuto hlášku, ale čím dál častěji se mi odpojuje na různých místech Android Auto. Důvod vašeho i mého problému bude podle mě stejný - radary v obci na měření rychlosti s nepovolenou frekvencí - aspoň tak mi to odůvodnili v servisu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...