Honzy Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Kolegové, tak dnešním dnem se loučím s tímto fórem, na kterém jsem dva roky sbíral zkušenosti a hledal rady při provozu mojí O I 2.0i, včera jsem jí po věrných službách prodal, protože doba jde neúprosně vpřed a přesedlal na Ford Focus C-max, 1,6Ti-VCT 85kW, má super výbavu jako xenony, stabilizaci podvozku apod. takže jsem zvědav, jestli nebudu zklamán. Jinak jsem tu opravdu našel hromadu dobrých rad. K motoru musím říci, že nic moc dobrého jsem o něm neslyšel, ale já si na něj stěžovat nemohu, dobrá spotřeba, zátah krásně odspodu, žádné vysoké točky jako chce C-max a krouťák nizoučko, prostě klasika a fajn svezení, faktem je že olej mu trošku chutnal. Jinak auto / r.v. 11-2000/ mělo klasické závady jako ložisko v PP kole, zatuhlé stěrače a špatný spínač varovných světel. Největší pohroma a to i pro servis bylo odhalit chybnou váhu vzduchu a tím soustavně rozsvíceno kontrolku el. motoru, to je tak vše za 70000km. Všem Vám přeju ať vám Vaše Octulky dělají jenom radost a ujedete s nima tisíce šťastných kilometrů, ještě ze zvyku sem občas kouknu a třeba někdy nashle třeba u O II. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Skoda takovejch odchodu, ale pravda, doba jde vpred. Takze at Ti to jezdi, at se Ti vyhnou bouracky a mej se co nejlip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Jojo taky preju hodne KM bez nehod a problemu. Jinak C-MAX ... pekny auti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Sakra co jsi to provedl? Ať ti Ford dobře slouží a až doslouží tak si pořiď zase Škodovku, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 tak mnoho štěstíčka s autí a ať dobře jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Taky the best, S-MAX je jeste hezciii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 me se smax nelibi kdyz jedu za nim vypada to jak krabice at zije ta mala verze novy xsary picasso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 at zije ta mala verze novy xsary picasso no i ta velka neni oskliva! to Skodovka s Roomsterem malinko zachrapala si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 me se smax nelibi kdyz jedu za nim vypada to jak krabiceat zije ta mala verze novy xsary picasso S-Max a C4 Picasso jsou libovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 a pockejte na novy twingo v GT verzi sice neni MPV ale guuuut tenhle rok bude jeste MPV crossover od rencka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzy Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 No tak ten S-max je už pořádný kus auta, bohužel finančně je to mimo moje možnosti, uvidíme jak se osvědčí C-max. Je to jako u Octy, čím víc o tom člověk čte tak tím víc zjišťuje že dokonalé auto zatím není, takže asi záleží jak člověk narazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.