Přejít na obsah

Poděkování a rozloučení


Honzy

Doporučené příspěvky

Kolegové, tak dnešním dnem se loučím s tímto fórem, na kterém jsem dva roky sbíral zkušenosti a hledal rady při provozu mojí O I 2.0i, včera jsem jí po věrných službách prodal, protože doba jde neúprosně vpřed a přesedlal na Ford Focus C-max, 1,6Ti-VCT 85kW, má super výbavu jako xenony, stabilizaci podvozku apod. takže jsem zvědav, jestli nebudu zklamán.

Jinak jsem tu opravdu našel hromadu dobrých rad. K motoru musím říci, že nic moc dobrého jsem o něm neslyšel, ale já si na něj stěžovat nemohu, dobrá spotřeba, zátah krásně odspodu, žádné vysoké točky jako chce C-max a krouťák nizoučko, prostě klasika a fajn svezení, faktem je že olej mu trošku chutnal. Jinak auto / r.v. 11-2000/ mělo klasické závady jako ložisko v PP kole, zatuhlé stěrače a špatný spínač varovných světel. Největší pohroma a to i pro servis bylo odhalit chybnou váhu vzduchu a tím soustavně rozsvíceno kontrolku el. motoru, to je tak vše za 70000km.

Všem Vám přeju ať vám Vaše Octulky dělají jenom radost a ujedete s nima tisíce šťastných kilometrů, ještě ze zvyku sem občas kouknu a třeba někdy nashle třeba u O II.

Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No tak ten S-max je už pořádný kus auta, bohužel finančně je to mimo moje možnosti, uvidíme jak se osvědčí C-max. Je to jako u Octy, čím víc o tom člověk čte tak tím víc zjišťuje že dokonalé auto zatím není, takže asi záleží jak člověk narazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...