paranmax Vloženo 1. Června Sdílet Vloženo 1. Června Zdravím, v týdnu jsem byl na STK a ME. Vše čistě bez "neřeš to" . U auta jsem nebyl, ani mě to neumožnili u něj být. Docela mě překvapilo, že ME přeběhové otáčky jsou jenom 2500ot\min. Takže žádné vytáčení motoru. Je to tak normální u těchto motorů? 1.6 tdi 77kw CAYC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyfoizo Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Na novějších naftových motorech je omezovač, pokud auto stojí a netočí se kola tak jde motor vytočit maximálně na 2 500 otáček. Můžeš si to vyzkoušet sám na stojícím vozidle při neutrálu dej plný plyn a motor bude točit max 2 500 otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Nad tím jsem taky přemýšlel, jak chtějí na místě docílit přeběhových otáček, známých ze starých náklaďáků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Stačí vypnout ASR a měl by jít motor normálně vytočit do omezovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Tohle se uvádí v dílenské příručce: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.