stastikp Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června Ahoj, mám Superba 4 kombi, zatím vše šlape. Co je tragédie, tak je šílená kvalita parkovací kamery. Rozlišení jak z roku 2000. Navíc se divně seká a je tak o půl vteřiny zpomalená oproti realitě. Kdyby šla vyměnit za nějakou i neorigo ale třeba full HD, tak jdu hned do toho. To se fakt nepovedlo. Přesedlal jsem z Volva, kde byl obraz kamery super. Rozumím, že se ve Škodovce na něčem šetřilo, ale na tohle si nemůžu zvyknout. V dnešní době 4k a full HD tohle nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 26. Června Sdílet Vloženo 26. Června No tak když vezmu rozlišení kamery v superbu 3 FL tak již to bylo tragické, Enyaq taky žádná hitparáda a čekal jsem že novej sup bude již mít lepší ale asi né jak čtu, dnes s ním pojedu tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spider125 Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Bohužel musím taktéž souhlasit. Tohle je opravdu slabá stránka vozu. V rodině máme nový vůz s cenou za nějakých 400 k a tam je kamera srovnatelná a taktéž panoramatická. Takže docela ostuda. Zdá se mi, že vozidlo je na displeji vyobrazeno větší, než je skutečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revive Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července (editace) Suhlasim to rozlisenie prednej a zadnej kamery je priemerne. Pohlad z 360view je nepouzitelny a velmi skresleny. Napr auro stojace vedla vo vzdialenosti cca 100-120cm vyzera pri pohlade zhora ze je len 20-30cm vzdialene. Ja sa stale spolieham hlavne na zrkadla, kamera je len doplnok...neprijemne je ked prednu kameru auto spusti ked sa blizim pomaly ku krizovatke a predomnou je auto - obraz prekryje navigaciu,...Dalsia vec predna kamera je pri rozbehu dost dlho aktivna vypne az pri vyssej rychlosti - mozno sa to da niekde nastavit neskumal som to.... Editováno: 10. Července, autor: Revive Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. Října Sdílet Vloženo 5. Října Čo sa týka rozlíšenia kamery, riešite blbosť. Súhlasím, mohlo by byť vyššie, ale na to, aby ste sa vedeli orientovať v priestore postačuje. Čo sa týka veľkosti vyobrazeného vozidla, tam Škodovka určite skresľuje, takže na obrazovke je auto minimálne o pol metra dlhšie ako reálne (riešilo sa to už u Superba III). Nie je na to žiadne riešenie, jedine si niekde odmerať akú "rezervu" dáva vyobrazené auto oproti realite a následne s tou rezervou pracovať v hlave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.