Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak se dá rozebrat tenhle kryt u zrcátka.

20240625_170304.thumb.jpg.71e455b904f795d1c06458fca85f667d.jpg   

Potřeboval bych to, protože když jsem chtěl tam připojit kameru přes USB-C, tak mi to zajelo dovnitř. 😂 20240625_171610.thumb.jpg.077ab593f4e6640b32bd2f538b17e50f.jpg

Děkuji za každou odpověď. 

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím všechny

Přidávám se s dotazem, jestli se někomu podařilo ten stropní panel sundat, případně jak kdyžtak postupovat. Podařilo se mě sundat ten plast u zpětného zrcátka, ale s tím stropním plastem si nevím rady. Hlavně kvůli té části display airbag, která působí, že je k tomu krytu připevněná. 

Díky za pomoc

Vloženo

Ide to jednoducho. Treba zatlacit v strede a po krajoch tahat smerom dole. Ak odpojis signalizaciu airbagu a das do elektriky, zostane ti visiet chyba, ktoru vymazes len diagnostikou.

Vloženo

Já jsem to vyřešil tak, že jsem zajel do zákaznického centra a tam mi to udělali na počkání, ale záleží na tom, jak budou mít volno. Měli to hotové ani ne za 10 minut.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...