Publikováno Červen 25, 20241 r Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak se dá rozebrat tenhle kryt u zrcátka. Potřeboval bych to, protože když jsem chtěl tam připojit kameru přes USB-C, tak mi to zajelo dovnitř. 😂 Děkuji za každou odpověď.
Leden 12Led 12 Zdravím všechny Přidávám se s dotazem, jestli se někomu podařilo ten stropní panel sundat, případně jak kdyžtak postupovat. Podařilo se mě sundat ten plast u zpětného zrcátka, ale s tím stropním plastem si nevím rady. Hlavně kvůli té části display airbag, která působí, že je k tomu krytu připevněná. Díky za pomoc
Leden 12Led 12 Ide to jednoducho. Treba zatlacit v strede a po krajoch tahat smerom dole. Ak odpojis signalizaciu airbagu a das do elektriky, zostane ti visiet chyba, ktoru vymazes len diagnostikou.
Leden 12Led 12 Autor Já jsem to vyřešil tak, že jsem zajel do zákaznického centra a tam mi to udělali na počkání, ale záleží na tom, jak budou mít volno. Měli to hotové ani ne za 10 minut.
Červen 27Čer 27 Čistě teoreticky - dal by se ten konektory vyměnit za jiný, který by byl datový a tím pádem by bral všechny kabely USB-C - USB-C? Teď je jen nabíjecí, a pokud člověk nemá štěstí na krátký kabel, který je POIZE NABÍJECÍ (což nemá) a ne datový, tak to každý musí řešit redukcí z USB-C na USB-A...
Červen 28Čer 28 Nevím odkud bys takový "konektor" sehnal a kdo by ti ho namontoval. Jednodušší mi přijde vyrobit si (nebo dát někomu vyrobit) kabel na míru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.