Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak se dá rozebrat tenhle kryt u zrcátka.

20240625_170304.thumb.jpg.71e455b904f795d1c06458fca85f667d.jpg   

Potřeboval bych to, protože když jsem chtěl tam připojit kameru přes USB-C, tak mi to zajelo dovnitř. 😂 20240625_171610.thumb.jpg.077ab593f4e6640b32bd2f538b17e50f.jpg

Děkuji za každou odpověď. 

• 1 měsíc později...

Dobrý den,

dnes se mi stalo to samé..

podarilo se vám sundat kryt?

• 3 měsíce později...

Dobrý den, prosím o radu jak sundat zrcadlový panel.  Předem děkuji.

• 2 měsíce později...

Zdravím všechny

Přidávám se s dotazem, jestli se někomu podařilo ten stropní panel sundat, případně jak kdyžtak postupovat. Podařilo se mě sundat ten plast u zpětného zrcátka, ale s tím stropním plastem si nevím rady. Hlavně kvůli té části display airbag, která působí, že je k tomu krytu připevněná. 

Díky za pomoc

Ide to jednoducho. Treba zatlacit v strede a po krajoch tahat smerom dole. Ak odpojis signalizaciu airbagu a das do elektriky, zostane ti visiet chyba, ktoru vymazes len diagnostikou.

• Autor

Já jsem to vyřešil tak, že jsem zajel do zákaznického centra a tam mi to udělali na počkání, ale záleží na tom, jak budou mít volno. Měli to hotové ani ne za 10 minut.

• 5 měsíců později...

Čistě teoreticky - dal by se ten konektory vyměnit za jiný, který by byl datový a tím pádem by bral všechny kabely USB-C - USB-C?

Teď je jen nabíjecí, a pokud člověk nemá štěstí na krátký kabel, který je POIZE NABÍJECÍ (což nemá) a ne datový, tak to každý musí řešit redukcí z USB-C na USB-A...

Nevím odkud bys takový "konektor" sehnal a kdo by ti ho namontoval. Jednodušší mi přijde vyrobit si (nebo dát někomu vyrobit) kabel na míru.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.