PatrikCvanda Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Ahoj všem, koupil jsem si Škodu fabii1 combi 1.4, 16v, 55kw r.v. 2004 a před pár měsíci se mi při používání ventilátoru roztavila, ale nepřerušila se pojistka 68. Kde hledat závadu? Jít po kabeláží? Nebo je špatný ventilátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartarhk Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července (editace) Přidřené ložisko ventilátoru způsobuje vysoký odběr proudu. Vyměnit ventilátor nebo alespon promazat ložisko. Editováno: 4. Července, autor: kartarhk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikCvanda Vloženo 4. Července Autor Sdílet Vloženo 4. Července Jak mám nahradit spálený konektor na, nebo pro pojistku 68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Sehnat piny a předělat na pozici vedle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Ještě bych prověřil co tam má být za pojistku a jaká tam byla. Že by se roztavila a nepraskla je minimálně divný, odpovídalo by to tomu, že tam je nějaká mnohem silnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Není na tom nic divného u 20 let starého auta- zkorodované -přechodový odpor a ten ventilátor si nějakou ampéru vezme. Ale minimálně namazat by se mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartarhk Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Nebo někomu praskala pojistka, tak tam vrazil silnější a auto prodal 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.