Petr0309 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Hola hej, volám o pomoc. Na mé O1 (1,6/55kW r.v. 1996) přestala svítít dálková světla. Nejprve byla drobná prodleva při přepnutí na dálková (tak 1-2 sekundy) a pak to přestalo svítit úplně. Žádné relátko jsem nenašel a žárovky jsou samozřejmě ok. Prosím poraďte. Fakt nevím co s tím. Díky Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 zkusil bych druhou páčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr0309 Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 myslíš, že je to páčkou? pokud ano, tak je to furt lepší než něco dražšího. To auto jsem postoupil v rodině, proto se o to ještě zajímám. Vašo neporadíš, s kódováním maxidotu do češtiny, jde-li to vůbec... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 nic kromě páčky a drátů tam není 17 budíky 10 přispůsobení O4 kanál 08 čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr0309 Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Vašo, moc ti děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajvet Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Z ničeho nic mi při přepnutí páčky na dálková světla světla nesvítí (nesvítí ani modrá kontrolka) Když však přitáhnu páčku k sobě svělta dálková svítí. Žárovky jsou tedy v pořádku,ale čím to může být? (Páčka je z jara nová s tempomatem). Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Pokud jde houkačka tak pojistky budou taky dobré, takže to vypadá na tu novou páčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 jestli ti neodešli obě pojistky S18, S 19 tak asi páčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) běž to reklamovat, na práci je záruka 6 měsíců a na páčku 2 roky, tak ať se staraj, dle mě vada páčky nebo nedomáčklej konektor ,při přepnutí ti zhasnou potkávačky?? Editováno: 2. Září 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) ten konektor myslím nejde nedomáčknout bud není vůbec nebo zaskočí úplně světelná houkačka funguje ? je ta páčka origo škoda ? (má zezadu páčky vylisovaný značení ?) Editováno: 2. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajvet Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 (editace) rolbař: při přepnutí na dálkové mi zhasnou potkávačky /včera jsem jel ve tmě a při přepnutí tma/ páčka asi není origo,výlisky značení tam nejsou. Houkačka funguje!! Editováno: 2. Září 2008, autor: kajvet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 jestli je páčka neorigo tak to se ničemu nedivím 2x si to zákazník donesl a 2 X PROBLÉM kdopak montuje neorigo ? nebo sis sehnal sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajvet Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 byla to dodatečná montáž tempomat zde od člena fora....páčku měl novou on...lidé se ho chválili na práci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 njn. neorigo se nevyplatí, já montoval dvě o zákazníka a na jedné nežel zasunout ten velkej konektor a na druhé když jsem zasunul malej konektor na tempomat tak vytlačil piny na druhou stranu a já hodinu hledal kde je problém než jsem si toho všiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Dobrý den pánové mám takový problém když chci přepnout na dálková světla tak světla zhasnou a jedu po tme ale pozor světelna houkačka funguje kde je zavada pripadně jesi je to jen páčkou rad nějakou koupím použitou octavia r.v 98 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 vypadá to na závadu páčky .... jestli chceš tak za 200,- bych jí tady měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 a co pojistka? Už jsem se stim setkal. Nebylo to u škodovky,ale problém byl v ním. Půjčili jsme si novou páčku,vypínač,relátka. Tři hodiny měřili až nakonec našli jednu schovanou pojistku v pouzdře který nebylo vidět. Ale teď si vzpomínám že nešli ani tlumený,jen houkačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 no dik taky skontroluju ale pro jistotu sem si objednal jednu packu tu od kamarada vys tak uvidime diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalkače Vloženo 5. Července Sdílet Vloženo 5. Července Zdravím, před dvěma dny mi přestaly svítit oba (prvý, levý) dálková světla . Žárovky vyměněny pojistky taky a nic, nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.