Publikováno Leden 12, 200718 r Mame takový problém. Felicie 1996, original dalkové centralní od výroby. Celou dobu používame odemykani a zamykani dalkovým ovladačem. Jelikož nějak začaly blbnout baterky skusil jsem odemknout přímo kličkem ale když jsem dal kliček do zámku a otočil do leva nebo doprava tak se nic nestalo (prostě na obě strany se kliček otači volně) - to same dělá jak u řidiče tak u spolujezdce. Zkoušel jsem i zamykat odemčené auto a taky nejde kličkem odemknout. Čím to je - vadna vložka zámku, nebo něco chybí ve dveřich v systemum odemykani, tahel atd. dík za odpovědi
Leden 12, 200718 r No, jestli to původní majitel nemyslel jako jednu z forem zabezpečení. já to mám takhle udělané - odpojil jsem táhla zámků, aby nešlo při poškození zámků otevřít dveře. Používám centrál na DO, a kdyby zklamal, tak mám jediný funkční zámek v kufru. Rozdělej dveře a podívej se k zámkům jestli tam nejsou volná táhla.
Leden 12, 200718 r Tak to já mám jediný nefunkční zámek pátých dveří. Viděl bych to, jak píše Gerrik. Chce to rozdělat dveře a podívat se...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.