Přejít na obsah

zamykani auta

brunoos

Doporučené příspěvky

Mame takový problém.

Felicie 1996, original dalkové centralní od výroby. Celou dobu používame odemykani a zamykani dalkovým ovladačem. Jelikož nějak začaly blbnout baterky skusil jsem odemknout přímo kličkem ale když jsem dal kliček do zámku a otočil do leva nebo doprava tak se nic nestalo (prostě na obě strany se kliček otači volně) - to same dělá jak u řidiče tak u spolujezdce. Zkoušel jsem i zamykat odemčené auto a taky nejde kličkem odemknout.

Čím to je - vadna vložka zámku, nebo něco chybí ve dveřich v systemum odemykani, tahel atd.

dík za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jestli to původní majitel nemyslel jako jednu z forem zabezpečení. já to mám takhle udělané - odpojil jsem táhla zámků, aby nešlo při poškození zámků otevřít dveře. Používám centrál na DO, a kdyby zklamal, tak mám jediný funkční zámek v kufru. Rozdělej dveře a podívej se k zámkům jestli tam nejsou volná táhla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...