laznick Vloženo 19. Července Sdílet Vloženo 19. Července Pri vypnutom Kessy mi nefunguje Easy Open. Nikde v návode som ale nenašiel,ze pre Easy Open je podmienkou zapnuté Kessy. Je,či nie je to podmienkou? Aby som si pripísal na zoznam do servisu poprípade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Října Sdílet Vloženo 2. Října Jak chceš aby to auto poznalo, že jsi u auta, když mu deaktivuješ antény? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laznick Vloženo 2. Října Autor Sdílet Vloženo 2. Října Sorry jako... Ale odkiaľ mam vedieť,ze antény sú deaktivovane? Manuál je strohý...Technický sa to dá vyriešiť aj ignoracou príkazu. Preto sa pýtam. Každý normálny soft,by pri deaktivavii jednej možnosti,disabloval aj súvisiace options. Ale začínam si zvykať na Škoda soft..škoda slov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Října Sdílet Vloženo 2. Října On je v dosti případech problém v uživateli a ne v autě. To že máš nějakou představu a vývojáři to udělají jinak není problém jejich, resp auta, ale tvůj. Není to soft na přání, to by si člověk měl uvědomit. Jako by si chtěl mít v mobilu, pc apod funkce, který považuješ pro tebe za přínosné, ale soft to tam prostě nemá. Když ti nevyhovuje auto, mobil, pc soft atd, nikdo tě nenutí to používat a nepřejít jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Října Sdílet Vloženo 2. Října Dneska jsem řešil reklamaci na kodiaqovi 2, že nefungují kessy na zadních dveřích. Nikdo pánovi neřekl, že to ty auta neumí a on se strašně rozčiloval co to je blbost. Prostě to to auto neumí a není problém v autě. Asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laznick Vloženo 2. Října Autor Sdílet Vloženo 2. Října Ono by stačilo v manuálne spomenúť,že pri vypnutom Kessy nefunguje Easy Open... A vybavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Října Sdílet Vloženo 2. Října Některé věci je možné i do manuálu dopsat plošně. Jen teď nevím jaký je postup, nicméně jsme to řešili i u nějakých jiných drobností s oblastním zástupcem servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtys Vloženo Čtvrtek v 16:54 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 16:54 Mně spíš vadí, že KESSY pro zadní dveře jsem měl jak na FL Superb III, tak FL Kodiaq I a velmi si na to zvykl... Na Kodiaq II, v maximální výbavě, to nedají?! Přitom prý nový Superb to má i na zadních dveřích, tedy jde čistě o vojebávku na uživatelích Kodiaqa... Docela by mě zajímalo, kolik se na výrobě ušetří, že do Kodiaqa nedávají KESSY na zadní dveře... U tak drahého auta už mi to přijde absurdní... Používám kvůli tomu automatické odemykání a zamykání při přiblížení/oddálení se od vozu... Ale raději bych KESSY na zadních dveřích, než toto, neb to není 100% spolehlivé a zejména se mi tu a tam stane, že auto se automaticky nezamkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec_T Vloženo Pátek v 17:19 Sdílet Vloženo Pátek v 17:19 Reklamoval jsem ve škoda auto, že Kessy špatně reaguje, zejména když přicházím zezadu tak nelze otevřít 5 dveře až když vytáhnu klíček z kapsy tak lze otevřít. Přitom světla se při příchodu rozsvítí. Rovněž nefunguje zamykání při odchodu. Auto ani nedá znát dvojím pípnutím, že se nezamklo. Když chci zamknout dálkačem musím zpět k autu tak na vzdálenost 2m. Po 30 dnech v servise uznali, že je problém v softwaru jednotky Kessy a že to opraví update, který bude kdo ví kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtys Vloženo Pátek v 18:10 Sdílet Vloženo Pátek v 18:10 Čtu správně po 30ti dnech (!) v servise? 😬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samiec_T Vloženo Pátek v 20:17 Sdílet Vloženo Pátek v 20:17 Ano přesně tak. Po 4 dnech volali, že je to ok, garanční technik říkal, že nesmím mít dva klíče u sebe, že se navzájem mohou rušit (ty jsem dovezl v dobré víře aby mohli otestovat oba klíče a připřejímce jsem ne měl oba u sebe). Tak jsem je poslal do pr.... poslal jim video, že to dělá i s jedním klíčem, tak to znovu otestovali a poslali do škodovky. A pak tam auto stálo další 3 týdny bez jakéhokoliv pohybu (mám v něm GPS) a čekalo se na škodovku. Dožadoval jsem se vydání vozidla, náhradního vozidla, bezúspěšně. Po 28 dnech urgencí a vyhrožování přišlo vyjádření že to vyřeší aktualizace a termín není znám. Jediné info které jsem dostal, že škoda auto na to má 30dní a že to do 30dní musí vyřešit. Tal toto bylo jejich řešení. S tím jsem nesouhlasil, že závada není ani po 30 dnech odstraněna a poslal jsem stížnost vedoucímu servisu, auto převzal, do protokolu jim napsal, že ani po 30dnech není odstraněno a žádám o kompenzaci. Teď to řesí oblastní manažer škody auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo Neděle v 19:59 Sdílet Vloženo Neděle v 19:59 (editace) Jsou to darebáci, celá ŠA!!! Zaplatíš za auto plnou cenu a dostaneš nedodělek který není zcela funkční. Jako zákazníka by Tě nemělo zajímat jestli přijde nějaký budoucí upgrade SW. Pokud jako zákazník, který zaplatil plnou cenu za funkční auto ( tedy takové jako ŠA nabízí včetně všeho příslušenství, tedy i SW ) a to není vpořádku, měla by ŠA platit všem kompenzace. A je jedno, jestli je nefunkční SW, bouchaji tlumiče, nebo nejdou asistenti, které navíc jsou mnohdy zcela k nepoužití a jen otravují život řidiče. Editováno: Neděle v 20:00, autor: xx30 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo včera v 06:08 Sdílet Vloženo včera v 06:08 @Samiec_T tak tohle bych viděl na problém konkrétního servisu. Sám jsem reklamoval spoustu věcí na předchozí generaci, ale nikdy jsem jim tam auto nenechával (ani to po mě nechtěli) když to nebyl problém, který není nějak závažný nebo se s ním nedá auto provozovat a vyjádření ze ŠA bylo max do týdne. Náhradní auto jsem taky nedostával, dokud je pojizdné tak není nárok. Někde ho dávají z vlastní iniciativy servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.