Přejít na obsah

Mapy google, Waze na VC a Head up display...


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Ktere Audi umi zobrazit v HuD mapu, at uz z AA (Waze) nebo vestavenou? Co jsem videl, tak nove Audi postavene na MiB4 mohou mit HuD navic s Augmented Reality (ukazuje sipky odboceni na silnici, zvyraznuje prejizdeny pruh, apod.), ale mapu jsem nikde nevidel...

 

Superb 4 ma nejnovejsi HuD (MiB4), ale nepodporuje Augmented Reality. Jinak ale navigacni pokyny z AA (Waze, apod.) i z vestavene navigace umi zborazit na HuD i VC, stejne jako Audi bez AR.

 

Za me je tedy HuD rozhodne plus, clovek se bez toho sice obejde, ale pokud si zvykne, tak uz by auto bez HuD nechtel. Specialne zobrazeni navigacnich pokynu z AA je fajn, to ze clovek nemusi preostrovat vyrazne snizuje unavu.

Editováno: , autor: s4b
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel, radary jsou většinou nepoužitelné, protože lidé nedokážou rozeznat měření a sčítání dopravy. Hlídky jsou taky velmi často neaktuální nebo plané poplachy. Situací, kdy google tvrdil kolonu a projel jsem jako nůž máslem (a naopak) už mám za sebou taky dost. Kazdopadne moznost zobrazeni smeru primo na HUD muze byt super. At je google jaky chce, tak u nej hlasove zadavani funguje temer na 100 % a je to asi jediny duvod, proc ho pouzivam. Zadne datlovani adresy, zadne nesmyslne vysledky apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pak je třeba vyzkoušet Lauru při hlasové vyhledávání míst k navigaci v S4 - úplně jiný level, žádné přiklikávání, že chci hledat na Google, minimum nesmyslů a nedorozumění, s Laurou v S4 se moc pěkně povívá, mimo to, co slyší hned přepisuje na displeji, krásně v levém horním rohu, takže se dá mrknout a nebo sledovat co pochopila, jak rozuměla, netřeba čekat až něco dořekne, reaguje i když jí skočím do toho co zrovna říká. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...