Přejít na obsah

Mapy google, Waze na VC a Head up display...

Doporučené příspěvky

Zkousel jsem vsechny dostupne navi a za me nejlepsi ma aktualne samotne auto. Ta aktualnost dat neni uplne spatna nakonec, chybi jen ted ty nove otevrene useky dalnic. Ma idelani zoom a 3D pohled, pri odboceni pekne nazoomuje pruhy atd, dopravni info je docela aktualni, mapy jsou celkove moc pekne. Z appky skody jde poslat do auta dopredu vyhledany cil. Mam telefon od Apple a u vsech krom vestavenych map applu nejdou v carplay navigacni pokyny na headup. Apple mapy nejsou uplne k zahozeni, ale strasne spatny je detail pri jizde na dalnici, kdy vidis asi 2km silnice. Celkem jeste funguje mit pusteny Waze (kvuli hlaseni prekazek a radaru na ceste) a samotnou navigaci od Skoda

• Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemůžu souhlasit. Možná to záleží na konkrétní oblasti, ale z mé zkušenosti jsou mapy ve vestavěné navigaci tragicky neaktuální. Dokonce jsem se je pokusil aktualizovat sám prostřednictvím toho portálu na webu škodovky, ale žádná změna. Takže silnice, které existují už víc než půl roku, auto stále nezná. Ve výsledku to na jedné konkrétní trase před měsícem udělalo rozdíl oproti Waze půl hodiny, což bylo asi 25 % celkového času.

Kromě toho, a to je pro mě ještě horší, je naprosto nepoužitelná navigace k bodům zájmu. Auto mi oznámí, že jsem v cíli, přitom zrovna jedu v Praze po Jižní spojce a můj cíl je sice padesát metrů ode mě, ovšem za srázem a svodidly.

Kombinace těchto dvou problémů to pro mě dělá naprosto nepoužitelné, pokud nevím, kam jedu, a chci opravdu navigovat. Pokud trasu znám a chci jenom přehled o tom, za kolik kilometrů mám odbočit a vidět trasu na mapě, pak je to fajn.

Plus mi hrozně vadí, že mi auto neumí zobrazit výsledky hledání na mapě.

Takže jsem možná jediný na světě, kdo do superbu shání držák mobilu.

Odkaz ke komentáři

v S4 neni mozna aktualizace map jinak, nez pockat, nez se aktualizuji samy. 

ad druha cast - to se ti stane i s jakoukoli jinou navigaci, jen treba na jinych mistech, pokud nemaj bod zajmu “na silnici” ale v plose. mimochodem, jezdim s navigaci v superbu denodenne a nikdy se mi nestalo to co rikas. 

vysledky hledani na mape vidim. 

Odkaz ke komentáři

Vím, že to je otázka přesnosti zanesení bodů do mapy a nastavení přístupových cest. Ovšem ani s Waze, ani s Google Maps se to prostě nestává. Respektive se to stává extrémně vzácně. Škodovácká mapa mi to udělala už třikrát, a to to auto mám pár týdnů a nikde jsem ještě moc nebyl.

Výsledky na mapě vidím, když si vyberu jeden. Nevidím čtyři špendlíky pro čtyři výsledky.

Odkaz ke komentáři

2 hours ago, Tragedie_v_JZD said:

Zrovna tam to pouzivam nejcasteji, typicky kdyz hledam fastfoody v okolí aktuálně naváděné cesty. najde to vícero fast fudu kolem trasy, vidim je na mape, a muzu si vybrat ten, ktery je na správně straně dálnice apod.

Pravda, teď jsem to zkusil. Funguje to s mekáčem, ale ne když zadám název obce.

To je jedno, nechci to tady dál plevelit. Mně ta vestavěná navigace vůbec nevyhovuje, protože se na ni nemůžu spolehnout. Ale je to škoda a uznávám, že je velmi pohodlné to promítání mapy na displej přede mnou.

1 hour ago, p2p said:

Mam  v necem zmatek... Funguje v AA zobrazeni google mapy nebo waze na head up display.. Mel jsem za to ze ne... 

S Android Auto to funguje. Sice to nepodporuje tolik různých tvarů šipek a ukazatelů, ale funguje to.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...