Přejít na obsah

Jakou cenu chtít od autobazaru při výkupu Fabie?

kajaef

Doporučené příspěvky

Dobrý den, nevím, jestli sem toto téma patří, snad mi prominete.

Mám k prodeji auto a nevím, jakou částku si říct za výkup. Můžete mi prosím poradit podle následujících parametrů? Je to Fabia hatchback, 1.0 MPI, v provozu od 5/2020, původ ČR, najeto 16 000 km, metalická barva, celoroční gumy. Má do jara ještě garanci od Škodovky, vždy byla jen u autorizovaného servisu na prohlídce, má 2 měsíce po STK a garanční prohlídce. Má do jara platnou dálniční známku, nechávám u ní příčníky na střeše, potahy a gumové koberečky. Lak nepoškozen - drobný škrábaneček na zadním nárazníku. Kolik je adekvátní cena? Případně jaký bazar rád vykupuje Škodovky? Díky moc. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z mé zkušenosti třech aut - projet Tipcars.cz a ŠkodaPlus, najít velmi podobné a z ceny odečíst 30tis. a s tím do áček. Auto s tímto nájezdem je pro ně zajímavé. Začal bych s malinko vyšší cenou, oni to dají. Nic netajit, férově na ně, druhý den peníze na účtu.

Odkaz ke komentáři

260 000,- ? Opravdu? A je reálná šance, že by dali třeba 230 000,-? Tak to jsem trochu v šoku. Vím, že rádi říkají, jak to má slabý motor a základní výbavu, že po tom není poptávka atd. Před lety jsem prodávala starou Škodovku a po telefonu měli hrozný zájem nabízeli minimálně 20 000,- , pak jsem přijela a nabídli mi výkup za korunu do šrotu. Od té doby mám hrůzu z bazarů, nejsem obchodník.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...