kajaef Vloženo 1. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2024 Dobrý den, nevím, jestli sem toto téma patří, snad mi prominete. Mám k prodeji auto a nevím, jakou částku si říct za výkup. Můžete mi prosím poradit podle následujících parametrů? Je to Fabia hatchback, 1.0 MPI, v provozu od 5/2020, původ ČR, najeto 16 000 km, metalická barva, celoroční gumy. Má do jara ještě garanci od Škodovky, vždy byla jen u autorizovaného servisu na prohlídce, má 2 měsíce po STK a garanční prohlídce. Má do jara platnou dálniční známku, nechávám u ní příčníky na střeše, potahy a gumové koberečky. Lak nepoškozen - drobný škrábaneček na zadním nárazníku. Kolik je adekvátní cena? Případně jaký bazar rád vykupuje Škodovky? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2024 Z mé zkušenosti třech aut - projet Tipcars.cz a ŠkodaPlus, najít velmi podobné a z ceny odečíst 30tis. a s tím do áček. Auto s tímto nájezdem je pro ně zajímavé. Začal bych s malinko vyšší cenou, oni to dají. Nic netajit, férově na ně, druhý den peníze na účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2024 Dle tohoto začal bych s nimi na 260t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajaef Vloženo 1. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2024 260 000,- ? Opravdu? A je reálná šance, že by dali třeba 230 000,-? Tak to jsem trochu v šoku. Vím, že rádi říkají, jak to má slabý motor a základní výbavu, že po tom není poptávka atd. Před lety jsem prodávala starou Škodovku a po telefonu měli hrozný zájem nabízeli minimálně 20 000,- , pak jsem přijela a nabídli mi výkup za korunu do šrotu. Od té doby mám hrůzu z bazarů, nejsem obchodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2024 Já tedy vždy na centrálu v Praze a vždy spokojen. Lepší začínat s vyšší, dolů se dá vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.