Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

nedávno jsem si pořídil ojetou škodu octavii z roku 2011 (2.0 TSI, 147 Kw) - 177 000 km. Momentálně se mi děje to, že po vypnutí auta se sepne větrák a běží (zvukově na maximální výkon) až do doby než se vybije baterie. Vím, že u některých aut není sepnutí větráku po vypnutí motoru, kór v letních měsících, nijak neobvyklé, nicméně by se to mělo vždy po pár minutách samo vypnout. Není tu někdo, kdo s octavií řešil podobný problém a podělil by se o to, co přispělo k řešení? Technikem mi bylo sděleno, že to pravděpodobně může být nějaké čidlo (chladící kapaliny), relé apod... V nejhorším případě prý výměna komplet větráku. Do servisu mě však objednají až za týden nejdříve možná později a tak bych se alespoň zatím dozvěděl, oč může jít. Ještě doplním, že diagnostika provedená technikem nehlásila nic, a to to zkoušel dvakrát - před jízdou i po ní.
Předem moc děkuji za každou odpověď.

Michal

Tipnul bych si součástku za pár korun, tzn. asi teplotní čidlo, nebo na to napojené relé. Možná bych zkusil odpojit baterku a pak připojit, zda-li se větrák znovu rozběhne.

• Autor

Jojo, po odpojení se klasicky vypne a po připojení baterky se znovu zapne. Dneska už se v jednu chvíli větrák stále dokola zapínal, vypínal a pak už auto nešlo ani nastartovat, nemělo dostatek šťávy, jenom to prostě cvakalo a hlásilo chyby na displeji.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.