Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Zdarec chalani, tak mi zbyly nějaký chechtáky a rozhodl jsem se je narvat do autí. Na řadě je i navigace. Chci origo, jen jsem trochu zmaten z těch různých typů A, nebo C atd... Už jsem zjistil, že nějaká umí česky, nějkterá bet dodatečného bazmechtu nejde s maxikem atd... Mohl by to někdo rozseknout a řádně mi to vysvětlit, ať vim co mám shánět? Moje OC - 2003. Vim že nepřehrává CD, takže měnič (ten už je doma), pak potřebuju kabeláž, anténu a chci aby to fachalo i na maxiku. Prosim poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 už jsem to tu někde dopodrobna psal.Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 tak tedy budu znovu hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Hmm tak nic, nechal jsem si vyjet všechny příspěvky od cosbyho s klíčovým slovem navi - výsledek 3 stránky, ale to co hledam nikde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 navi A- neCAN - propoj 3 dráty s maxidotem a bude psát navi C- CAN funguje s maxidotem až s TMC boxem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 A můžu dát A do octavie s CAN? Modelový rok 2002? A která komunikuje česky? Ne že by na tom tak záleželo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 A můžeš dát do CAN octavie CZ jde nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 fajn takže shánět navi A, to mi stačí. Stejmě by mě zajímalo v čem se liší. Jde na ni TV tuner? Případně má to nějaké vstupy obrazového signálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Ja som tiez zhanal informacie o navigaciach ale bolo mi povedane ze mam zhanat B,C.A funguje s Maxikom bez TMC boxu. Hladal som nejake informacie na foru a nic som nenasiel tak by bolo dobre si to vyjasnit v jednom vlakne. TMC box umoznuje dynamicku navigaciu?!Potom A neprepojis s TMC boxom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Ja som tiez zhanal informacie o navigaciach ale bolo mi povedane ze mam zhanat B,C.A funguje s Maxikom bez TMC boxu.Hladal som nejake informacie na foru a nic som nenasiel tak by bolo dobre si to vyjasnit v jednom vlakne. TMC box umoznuje dynamicku navigaciu?!Potom A neprepojis s TMC boxom? no údajně to tady už cosby někde popsal, ale fakt jsem poctivě hledal a nic jsem bohužel nenašel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Dával jsem tu podrobné informace,tak jen je snad najít.Jinak každá navi funguje s maxíkem,některá tak některá jinak,každá spolupracuje s TMC boxem,ale vhodným k dané navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni... dáte prosím č.dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodrigo Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 mě C nefungovala s maxikem ale A chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 na dot píše: A - škoda D -VW ostatní přes TMC box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni... dáte prosím č.dílu? Podivam se jestli vzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.