Publikováno Srpen 16, 20241 r Nepotkal se někdo z vás s dlouhými starty motoru? V zásadě od novoty mi jednou za pár dnů auto nechytne hned, ale točí někdy 5, někdy až 15 s než nastartuje. Mám pocit, že teď je to spíš častější. A nevypozoroval jsem žádnou závislost - někdy je to studený motor, někdy teplý. Někdy dá mnoho startů za sebou v pohodě, někdy si to zopakuje dlouhý třeba už po 5. Když si to promítám zpětně, dělal to i minulý Superb, ale ten tak jednou za pár měsíců. Tam jsem to přisuzoval modernímu dobíjení baterky, ale asi špatně.
Srpen 16, 20241 r Jestli ro je v záruce tak to nahraj a řeš v servisu. Bez nahrávky to nebudou řešit. Tohle nové auto nemůže dělat.
Srpen 19, 20241 r Autor Mám to nahlášeno navíc k servisu po 30 tis. km, tak příští týden uvidím, s čím přijdou. Náhrává se to blbě, to bych musel nahrávat každý start.
Srpen 21, 20241 r Tohle se mi stalo cca 5x za 2 roky co mám 147 čku. Taky jsem nevysledoval žádnou souvislost, ale udělalo mi to třeba 2x během týdne, ale pak rok nic...
Říjen 9, 2024Říj 9 Autor Teď mám 2.0 TDI 110 kW a za skoro 3 tis km žádný dlouhý start. Jsem zvědav, jak se bude chovat moje 147kW modrá, až mi ji vrátí. Jinak servis samozřejmě nic nenašel, od servisu jsem ujel asi 4 tis. km a nic.
Červenec 23Čvc 23 Mne cas od casu taktiez dlhsie toci, a nezavisi to od toho ci je vonku mraz, ci je teplo alebo ci je motor zohriaty, ci studeny. Niekedy sa mi to stane aj 2 krat do tyzdna, niekedy mesiac nic.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.