Abraxas Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Zdravím, chcel by som sa s vami podeliť o môj problém s rapidkou. Mám taký problém , že pri vytočení volantu buď do jednej alebo druhej strany mi niečo buchne pri ľavom kolese(počuť to ako keby aj v celom vozidle, cítiť na pedáloch) Vozidlo bolo v servise. Vymenili mi poloosi , horné uloženie tlmiča a skontrolovali stabilizačné tyče, čapy. Skratka prešli na zdvíháku celý podvozok. Už nevedia čo by to mohlo robiť. Raz mi to robí , potom nie… najhoršie je to na parkovisku, keď to neskutočne buchne. Nerad by som dával spraviť náhodné veci , ak to nie je treba. ak by mal niekto skúsenosti s podobnou situáciou , budem rad, ak sa podelí. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Srpna Sdílet Vloženo 24. Srpna Jen v plným rejdu i při částečným? Nechytá ti kolo - pneumatika o blatník/kastli? Nemáš daný širší kola a gdyž je tlumič s pružinou stlačenej tak to škrká? Třeba gdyž ti kolo najede na nějakej hrb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abraxas Vloženo 24. Srpna Autor Sdílet Vloženo 24. Srpna (editace) Nie stačí mi iba trochu pohnúť volantom a už to klepne. čo sa týka toho blatníku a kolies to nerobí , toto je vyslovene buchot ako keby kov o kov narazil. Pokiaľ jazdím po hrboch nerobí to nič. zaujimave je , že nie vždy mi to robí, a keď je mokro to pomenej Editováno: 24. Srpna, autor: Abraxas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Srpna Sdílet Vloženo 24. Srpna Prasklá pružina? Chtělo by to zkontrolovat auto na nájezdech/kanálu. Pokud ho zvedneš na zvedáku tak se nápravy vyvěsí a nic nenajdeš. Může tam bejt něco ohnutýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Srpna Sdílet Vloženo 24. Srpna Jen takový nápad, nemohl by to být třeba také hrebenovy převod řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abraxas Vloženo 24. Srpna Autor Sdílet Vloženo 24. Srpna Ale mám menené horné ulozenie , takže pružiny boli skontrolované… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abraxas Vloženo 25. Srpna Autor Sdílet Vloženo 25. Srpna chalani ešte mi napadlo , že by to mohli robiť aj čapy riadenia pri zaťažení.. nakoľko sa kontrolovali iba na zdviháku a vtedy auto nebolo zaťažené.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Srpna Sdílet Vloženo 25. Srpna Přesně to sem ti psal. Kontrola na kanálu nebo na nájezdech, gdy bude náprava zatížená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abraxas Vloženo 30. Srpna Autor Sdílet Vloženo 30. Srpna (editace) Noo dnes menené ešte stabilizačné tyčky , guľové čapy , keďže po zdvihnutí nápravy a spustení sa pri buchote riadne zatriasli. zistil som , že keď zapriahnem do pravého kolesa ak ho mám zdvihnuté , tak tam cítim vôľu , potom s ním pomykam dopredu a dozadu a pukne mi to niekde v strede kolesa. myslite že by to mohlo byt ložisko ? tym pádom by sa mohol prenášať ten zvuk aj na druhu stranu Editováno: 30. Srpna, autor: Abraxas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.