Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím přátelé. Mám problém, vyměnil jsem rukojet řadičky za novou Elegance. Rukojet mi však nejde zaaretovat a to i když jí tlačím poměrně velkou silou dolu po řadící tyči. Ptám se, musím roztáhnout kroužek? Nebo se nemusím obávat že něco p*seru a mám ještě více přitlačit na rukojet bez roztahování onoho jistícího kroužku ? :huh:

Vloženo

Já mám zkušenosti dvě, když jsem kupoval koženou řadičku na předchozího kombíka, tak stačilo víc zabrat a byla tam! Ale když jsem teď kupoval na tu krátkou, tak to potvora nějak nešlo a nešlo a to jsem teda tlačil co se dalo.. :D Musel jsem kroužek nepatrně roztáhnout a až bylo nasazeno, zase zcvaknout a bez problémů. ;)

• o 11 měsíců později...
Vloženo (editace)

Nazdárek, potřeboval bych prosím poradit s malou blbostí :help:;)

Před vyměnou řadičky jsem vysekl na manžetě řadičky otvor pro zámek řazení. Nejde mi však stáhnout-odpáčit fixační plastový kroužek z čela zámku, abych mohl manžetu na zámku zajistit.

Mám obavu při použití větší síly, aby mi kroužek nepraskl, nebo abych si kroužek při páčení "neožvýkal" šroubovákem-nožem :)

Jak na to?

viz ilustrační foto

post-10748-0-19974600-1319738279_thumb.j

Editováno: , autor: vit.x
Vloženo

nejsem si jistý, zda se ten kroužek vůbec dá sundat. Pod tím plastem by měl být gumový kroužek (něco jako těsnění) ten vyšťouchneš šroubovákem (bacha ať ho nepřetrhneš) a pak přetáhneš manžetu. Případně přetáhneš manžetu přes zámek a zajistíš gumovým kroužkem

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...