Září 6, 201014 r potřebují poradít, půjde mi tahle hlavice řadičky http://www.cc-autodily.cz/rukojet-radici-paky-6_6?kod=%C5%99ad%C3%ADc%C3%AD do F1 rok 2003 s tím že použiji manžetu z téhle řadičky? : http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=17&menu=%C5%A0koda|Fabia' děkuji za odpověď
Říjen 26, 201014 r Zdravím přátelé. Mám problém, vyměnil jsem rukojet řadičky za novou Elegance. Rukojet mi však nejde zaaretovat a to i když jí tlačím poměrně velkou silou dolu po řadící tyči. Ptám se, musím roztáhnout kroužek? Nebo se nemusím obávat že něco p*seru a mám ještě více přitlačit na rukojet bez roztahování onoho jistícího kroužku ?
Říjen 26, 201014 r Já mám zkušenosti dvě, když jsem kupoval koženou řadičku na předchozího kombíka, tak stačilo víc zabrat a byla tam! Ale když jsem teď kupoval na tu krátkou, tak to potvora nějak nešlo a nešlo a to jsem teda tlačil co se dalo.. Musel jsem kroužek nepatrně roztáhnout a až bylo nasazeno, zase zcvaknout a bez problémů.
Říjen 28, 201014 r stahovací kovový kroužek mírně roztáhnout, hlavici řadičky tam jednoduše nasunout a kroužek kombinačkama pořádně secvaknout
Říjen 27, 201113 r Nazdárek, potřeboval bych prosím poradit s malou blbostí Před vyměnou řadičky jsem vysekl na manžetě řadičky otvor pro zámek řazení. Nejde mi však stáhnout-odpáčit fixační plastový kroužek z čela zámku, abych mohl manžetu na zámku zajistit. Mám obavu při použití větší síly, aby mi kroužek nepraskl, nebo abych si kroužek při páčení "neožvýkal" šroubovákem-nožem Jak na to? viz ilustrační foto Upraveno Říjen 27, 201113 r od vit.x
Říjen 30, 201113 r nejsem si jistý, zda se ten kroužek vůbec dá sundat. Pod tím plastem by měl být gumový kroužek (něco jako těsnění) ten vyšťouchneš šroubovákem (bacha ať ho nepřetrhneš) a pak přetáhneš manžetu. Případně přetáhneš manžetu přes zámek a zajistíš gumovým kroužkem
Březen 22, 201213 r čau, bude pasovat hlavice řadící páky z Passatu b5 nebo golfa iv na Fabii TDI? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.