PetriCZECH Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března (editace) Ano, to je prý vlastnost použitého materiálu... Nemá spíše někdo zkušenost, jak je to s tímto materiálem u jiných značek? Editováno: 13. Března, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Vcera jsme to resili na autech ja ti nemam treba temer vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashewk Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Trochu nenavazující otázka, ale patřící do tématu. Co byste doporučili na impregnaci kožených sedaček v S4? Jedná se o interiér Suite černý. Na fórech jsem našel dva zdá se rovnocenné přípravky: - Koch Chemie Protect Leather Care 500ml - Dodo Juice Supernatural Leather Sealant 500 ml oboje cena kolem 500 Kč. Dík moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Dodo Juice Supernatural Leather Sealant 500 ml používam ja, a za mňa paráda, sedačky vyzerajú fakt veľmi zachovalo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Ja mam na nich coating od nasiol leather boost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashewk Vloženo 6. Dubna Sdílet Vloženo 6. Dubna Díky za odpovědi @Badura, @bazycek a co všechno na sedačkách impregnujete? Jen ty části, kde je pravá kůže? Nebo i tu umělou kůži po stranách. A nemáte náhodou nějaký nákres, kde je v S4 použit jaký materiál? Na fóru jsem našel jenom toto, ale to je z SII (prý sedí i na SIII). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 6. Dubna Sdílet Vloženo 6. Dubna Jisty si nejsem ale dle meho v S4 zadna prava kuze jiz neni. A mam je nanesene cele. nicmene dle lidi z detailingu by prvni rok - dva nemuselo byt nic jen pravidelne cisteni APC jelikoz z vyroby jsou sedacky jeste nejakou dobu “nasáté” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 6. Dubna Sdílet Vloženo 6. Dubna Ja mam sice SIII, ale myslim, ze to je obdobne, komplet sedadla impregnujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashewk Vloženo včera v 14:44 Sdílet Vloženo včera v 14:44 (editace) @bazycek, @Badura díky za odpovědi. Výše ale diskutujeme "pouze" cleaner a sealant. Cleaner čistí a sealant na povrch sedačky nanáší ochrannou vrstvu, aby se kůže nevysušovala a zároveň nešpinila. Nezmínili jsme ale vůbec nějaký produkt, který by kůži vyživoval, aby byla dále vláčná a nepraskala. Nemáte z něčím takovým zkušenost? Třeba něco ve smyslu tohoto: https://www.mastersons.cz/leather-conditioner/ Jako jestli na sedadlech S4 žádná pravá kůže není, tak samozřejmě výživa nemá cenu. Ekokůže je defakto kus plastu, kde výživa nehraje roli. Editováno: včera v 14:46, autor: tomashewk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashewk Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Tak jsem si zavolal do detailingshopu a bylo mi doporučeno - na perforovanou kůži v nových autech: čištění Koch Chemie Pol Star 1L čistič kůže, textilu a alcantary - k tomu pěnový aplikátor Work Stuff Foam Bottle 200ml napěňovací láhev na výživu kůže Koch Chemie Leather Star 1L mléko na kůži - ale až tak třeba za dva roky provozu nějaké aplikátory (mikrovláknové, houbičky, utěrky) na ošetření povrchu nakonec pak Gyeon Q2 LeatherShield Evo 50ml křemičitý sealant na kůži Ohledně složení sedadel v S4 jsem poptal podporu ŠA, tak uvidíme, jestli se něco dozvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.