Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nemá někdo zkušenosti přestalo mě svítit apo chvili se rozblikalo a chvilemi svítí nesvíti ručičky ukazelele stavu paliva a teplota chlapdiče popřípadě kde opravit díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

V Brně možná Michal2009? Pak Cosby Štramberk, Vaša Prostějov, Milhausek Humpolec. A pak Praha Rolbař a Strakonice Ferda. 

Záleží odkud seš. 

• o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Potřeboval bych poradit, koupil jsem Octavii r.v.2011 v naftě a nesvítí mi ručička otáčkoměru, dá se to nějak opravit nebo našel by se tady někdo kdo to umí opravit. Díky za info

Vloženo

Rozdelat budiky sundat rucicky, sehnat budiky ze stejnymi diodami a prepajet. Pak slozit nastavit pres diag rucicky a doskladat. Dioda se neda sehnat.

Vloženo

Nikdo nikoho nenuti kupovat budiky, jde o to ze ze stejnou svitivosti diody nesezenes jen tak v obchode. S podobnou svitivosti nabizi Danik zatim asi nejpodobnejsi co jsem se setkal. I jedna jina dioda jde pak poznat.

Vloženo

Wittmann napsal jsem toto:  Měnil jsem komplet osvětlení interieru,vše kromě budíku,tak nevím jaké diody tam patří.

Tak asi je jasné,že nevím jaké diody jsou v budíkách,jestli PLCC2,PLCC4,0802 či 0602 když jsem je neměl rozdělané.

Tvůj komentář je naprosto zbytečný :)

Vloženo

Plcc2, tady se resi spis jejich svitivost a teplota barevneho spektra. Tu nikdo presne nevi, tak ze si muzes nakoupit z danych odkazu 100vky diod a ani jednou se netrefis. A o tom je cely problem vymeny poskozenych diod v budicich.

• o 3 měsíce později...
Vloženo
V 19. 4. 2019 na 10:49, h2o napsal:

...sehnat budiky ze stejnymi diodami....

a jaké to - vedle zcela identických - vlastně jsou? Jakékoliv škoda? Lze použít i jinou diodu než "ručičkovou"?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...