Přejít na obsah

čím a jak vyříznout otvor do nárazníku..

najmis

Doporučené příspěvky

Potřebuju u zadního náryzníku na Fabku vyříznout otvor do kterého přijde krytka,která je tamkvuli tažnýmu zařízení...Nárazník mám v laku,tak bych rád věděl nějakou šetrnou metodu jak a čím vyříznout otvor abych neponičil lak...

Jinak sem se naivně domníval že bude zezadu perforace plastu pro snadné vyříznutí....no asi ing. ze Škodovky na tohle zapoměli.... :angry:

Díky všem za zkušenosti,rady... :skoda:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nezapomněli. POkud se nemýlím, tak se dělají nárazníky přímo s dírou pro tažné. A pokud se domontovává, tak se někdy mění nárazník, někdy se dá tažné pod nárazník. A pokud to chceš dělat díry, tak si vyznač otvor, vem vrták, udělej díry, ale ne úpně v rohu, pak vem třeba pilku na želeto, nebo nůžky na a utělej otvor. Pak si vem hrubý pilník (rašple) a piluj, piluj, piluj. Pak na začištění jemný pilník a je hotovo. Já tak dělal díry do předního i zadního nárazníku. A nebo je ještě jeden zaručený způsob. Vem si karbinu, a rež, ale já na tom měl speciální kotouč, ne ten klasický z karbidů, protože ten se asi zalepí. A pak piluj a budeš mít hotovo.S tou karbinou to bude nejrychlejší způsob a asi nejšetrnější.

B)B):palec2:

ufff...... to jsem se nějak rozepsal :smich:

Odkaz ke komentáři

Dobrá věcička je taky vibrační pilka/bruska - takový malý strojek z různyma nastavci - fakt se s tím super řeže plast, laminat, atd.

Ono jde spis o to, ze jak u vykruzovaku, tak u sukacky bych se bal, ze se loupne lak, to u toho noze nehrozi...

jako všude jinde : nechceš aby se oloupal lak musíš topřelepit páskou ( papírovou ,nebo průhlednou ) potom se ti lak neodloupne B) tohle ti můžu zaručít mám stím skušenost :palec2: jo, ale doporučuji si to vyskoušet na něčím jen tak :p

Odkaz ke komentáři

Presne tak s tou paskou to je stary trik nejen tech co delaji diry do narazniku, ale i stolařů když rezou desky z lamina a nechteji mit ostipane rohy! Ale bacha treba sehnat pasku ktera nelepi az tak moc, ideal jsou ty papirove svetle zlute, prodavaji v hornbachu atd.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...