najmis Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Potřebuju u zadního náryzníku na Fabku vyříznout otvor do kterého přijde krytka,která je tamkvuli tažnýmu zařízení...Nárazník mám v laku,tak bych rád věděl nějakou šetrnou metodu jak a čím vyříznout otvor abych neponičil lak... Jinak sem se naivně domníval že bude zezadu perforace plastu pro snadné vyříznutí....no asi ing. ze Škodovky na tohle zapoměli.... Díky všem za zkušenosti,rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 nezapomněli. POkud se nemýlím, tak se dělají nárazníky přímo s dírou pro tažné. A pokud se domontovává, tak se někdy mění nárazník, někdy se dá tažné pod nárazník. A pokud to chceš dělat díry, tak si vyznač otvor, vem vrták, udělej díry, ale ne úpně v rohu, pak vem třeba pilku na želeto, nebo nůžky na a utělej otvor. Pak si vem hrubý pilník (rašple) a piluj, piluj, piluj. Pak na začištění jemný pilník a je hotovo. Já tak dělal díry do předního i zadního nárazníku. A nebo je ještě jeden zaručený způsob. Vem si karbinu, a rež, ale já na tom měl speciální kotouč, ne ten klasický z karbidů, protože ten se asi zalepí. A pak piluj a budeš mít hotovo.S tou karbinou to bude nejrychlejší způsob a asi nejšetrnější. ufff...... to jsem se nějak rozepsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 do narazníku jde celkem snadno řezat lámacím nožem-řezákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Kdysi jsem se ptal ve škodovce a říkali mi, že do všech nárazníků se díra řeže, že s dírou se nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 no tak skodovka naraznik s vyrezom na 100% nerobi to sa tam vyrezava presnym pripravkom,ale inak v pohode to ide aj lamacim nozikom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 do narazníku jde celkem snadno řezat lámacím nožem-řezákem tak tak, jde to vyborne, je to celkem presny a hlavne setrny Rezal jsem do predniho diry pro ostriky svetel a v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nemám stím skušenost ale asi bych použil vykružovák stojí to pár kaček a bude to přesná díra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobrá věcička je taky vibrační pilka/bruska - takový malý strojek z různyma nastavci - fakt se s tím super řeže plast, laminat, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobrá věcička je taky vibrační pilka/bruska - takový malý strojek z různyma nastavci - fakt se s tím super řeže plast, laminat, atd. Ono jde spis o to, ze jak u vykruzovaku, tak u sukacky bych se bal, ze se loupne lak, to u toho noze nehrozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nemám stím skušenost ale asi bych použil vykružovák stojí to pár kaček a bude to přesná díra přesně tak ,koupí se to v každý prodejně na nářadí a stojí 150kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobrá věcička je taky vibrační pilka/bruska - takový malý strojek z různyma nastavci - fakt se s tím super řeže plast, laminat, atd. Ono jde spis o to, ze jak u vykruzovaku, tak u sukacky bych se bal, ze se loupne lak, to u toho noze nehrozi... jako všude jinde : nechceš aby se oloupal lak musíš topřelepit páskou ( papírovou ,nebo průhlednou ) potom se ti lak neodloupne tohle ti můžu zaručít mám stím skušenost jo, ale doporučuji si to vyskoušet na něčím jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Díky všem za rady postřehy.....mám starej nárazník,kterej je v pr....tak na něm to vyzkouším....Díky!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Presne tak s tou paskou to je stary trik nejen tech co delaji diry do narazniku, ale i stolařů když rezou desky z lamina a nechteji mit ostipane rohy! Ale bacha treba sehnat pasku ktera nelepi az tak moc, ideal jsou ty papirove svetle zlute, prodavaji v hornbachu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.