mito7 Vloženo 9. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2024 Jak se zapíná vyhřívání vnějších zrcátek. Otočení knoflíku na dveřích do polohy vyhřívání nic nedělá, nebo je to na něčem závislé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2024 Zkoušel jsem a stačí natočit kolečko na vyhřívání s nastartovaným motorem. Skla jsou teplá během několika sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2024 Taky si myslím, že jen se zaplím klíčkem nic, že musí běžet motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 14. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2024 V 9. 10. 2024 na 14:42, lucky.jack napsal: Zkoušel jsem a stačí natočit kolečko na vyhřívání s nastartovaným motorem. Skla jsou teplá během několika sekund. Zvláštní, já musím zapnout ještě vyhřev zadního okna, pak je to během vteřin. Jinak při jízdě studená i s natočeným kolečkem, kapky se neosuší. Jak to může fungovat různě ve stejných autech. Mám S 4, LaK - 195 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2024 Mě to funguje standardně na natočení ovladače, bez zapnutého zadního skla, mám stejné auto jako ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 15. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2024 Tak to je zvláštní. Asi se to dá někde nastavit, ale na dotaz v prodejně mně technik řekl tohle. Toho nastavení je tolik, že se to nedá nastudovat. Návod na nic. Chtěl bych to mít možnost zapnout samostatně, ale kde, co nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 15. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2024 Tak to byl slušnej vocas 🙂 Ale ono tohle nebývají úplně chytrý lidi. Troufnu si říct, že jsem prolezl to nastavení celé, není to zas tak složité a není toho tolik a nevím o tom, že by se tam tohle nějak nastavovalo. Zkoušel jsi to vícekrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2024 Taky je mi divný, že by to mělo být nějak spojený s vyhříváním zadního skla. To měly starý auta. U tohodle musí stačit jen knoflík na správnou polohu 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 17. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2024 Tak ono to záleží i na zvoleném jízdním režimu, v eko režimu nelze zapnout vyhřívání zrcátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 17. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2024 V 15. 10. 2024 na 16:43, Plzeňáček napsal: Tak to byl slušnej vocas 🙂 Ale ono tohle nebývají úplně chytrý lidi. Troufnu si říct, že jsem prolezl to nastavení celé, není to zas tak složité a není toho tolik a nevím o tom, že by se tam tohle nějak nastavovalo. Zkoušel jsi to vícekrát? To jsi prolezl celé nastavení? To snad ani není možné, to bych chtěl taky říct, ale asi toho nikdy nedosáhnu. Mám Sup 4 LaK, dovybavený vším co šlo v motorizaci 195 kW a je toho tam strašně moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2024 Myslím že jo 🙂 I návod. Auto máme stejné. U zrcátek a vyhřívání se píše jenom o zapnutém zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 23. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2024 (editace) Tak jsem to objevil, při eko módu se zrcátka nevyhřívají. Když něco neumím najít, tak se zeptám Laury. Často to pomůže. Editováno: 23. Říjen 2024, autor: mito7 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SMarc Vloženo 23. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2024 Tak Laura by mně nenapadla 😆 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 25. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2024 (editace) Syn si s Laurou povídá o všem možném. Minule jsem zaslechl jeho dotaz na Mustang P57D, a ona mu to pěkně odvyprávěla. Editováno: 20. Listopad 2024, autor: mito7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.