Jakubfaltusemail.cz Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 Ahoj, nějakou dobu mi uniká chladici kapalina, ale až teď se. To projevilo a je to vidět, není to přímo v motorovém prostoru ale spíše jako by pod palubkou ze spodu auta,, netušíte co přesně by to mohlo být? Fotky zde :https://eu.zonerama.com/Auto7/Album/12296082 Citovat
lucky.jack Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 (editace) Někde proskrably od kuny apod? V prostoru kde se napojuji hadice do radiátoru na motorové stene ... Toho může být vícero . Jedině zvednou na hever. Osušit, sledovat. Editováno: 16. Říjen 2024, autor: lucky.jack Citovat
adamcerny Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 před 3 hodinami, Jakubfaltusemail.cz napsal: Ahoj, nějakou dobu mi uniká chladici kapalina, ale až teď se. To projevilo a je to vidět, není to přímo v motorovém prostoru ale spíše jako by pod palubkou ze spodu auta,, netušíte co přesně by to mohlo být? Fotky zde :https://eu.zonerama.com/Auto7/Album/12296082 Ahoj, toto se mi stávalo vždy na jednom místě v republice. Z ničeho nic jsem měl ráno prázdnou expanzku. Tak jsem doléval a doléval a nakonec přestalo topit vnitřní topení. Radiátor pod palubkou byl totálně zanesený a ten únik byl snad tak malý, že se to okamžitě odpařovalo. Vyměnil jsem radiátor za pár stovek a mám klid.... Citovat
lucky.jack Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 @adamcerny Ale on má opačný problém. Vody má všude dost a dost, takže nevím jestli by ho radiátor spasil. Citovat
adamcerny Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 Myslel jsem třeba na spojky k radiátoru, jestli třeba přes ně to nemůže téct.... Navíc když v prvních letech tam byla G13 místo G12, která snad ten hliník leptala.... Citovat
Jakubfaltusemail.cz Vloženo 17. Říjen 2024 Autor Vloženo 17. Říjen 2024 před 5 hodinami, adamcerny napsal: Ahoj, toto se mi stávalo vždy na jednom místě v republice. Z ničeho nic jsem měl ráno prázdnou expanzku. Tak jsem doléval a doléval a nakonec přestalo topit vnitřní topení. Radiátor pod palubkou byl totálně zanesený a ten únik byl snad tak malý, že se to okamžitě odpařovalo. Vyměnil jsem radiátor za pár stovek a mám klid.... Ahoj,, díky to by mohlo být dříve byl přesně ten problém že ani v servisu nepřišli na to kde to teče nic nebylo vidět,, a až ted po cca půl roce je pod autem louže Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.