Jakubfaltusemail.cz Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Ahoj, nějakou dobu mi uniká chladici kapalina, ale až teď se. To projevilo a je to vidět, není to přímo v motorovém prostoru ale spíše jako by pod palubkou ze spodu auta,, netušíte co přesně by to mohlo být? Fotky zde :https://eu.zonerama.com/Auto7/Album/12296082 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října (editace) Někde proskrably od kuny apod? V prostoru kde se napojuji hadice do radiátoru na motorové stene ... Toho může být vícero . Jedině zvednou na hever. Osušit, sledovat. Editováno: 16. Října, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října před 3 hodinami, Jakubfaltusemail.cz napsal: Ahoj, nějakou dobu mi uniká chladici kapalina, ale až teď se. To projevilo a je to vidět, není to přímo v motorovém prostoru ale spíše jako by pod palubkou ze spodu auta,, netušíte co přesně by to mohlo být? Fotky zde :https://eu.zonerama.com/Auto7/Album/12296082 Ahoj, toto se mi stávalo vždy na jednom místě v republice. Z ničeho nic jsem měl ráno prázdnou expanzku. Tak jsem doléval a doléval a nakonec přestalo topit vnitřní topení. Radiátor pod palubkou byl totálně zanesený a ten únik byl snad tak malý, že se to okamžitě odpařovalo. Vyměnil jsem radiátor za pár stovek a mám klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října @adamcerny Ale on má opačný problém. Vody má všude dost a dost, takže nevím jestli by ho radiátor spasil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Myslel jsem třeba na spojky k radiátoru, jestli třeba přes ně to nemůže téct.... Navíc když v prvních letech tam byla G13 místo G12, která snad ten hliník leptala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubfaltusemail.cz Vloženo 17. Října Autor Sdílet Vloženo 17. Října před 5 hodinami, adamcerny napsal: Ahoj, toto se mi stávalo vždy na jednom místě v republice. Z ničeho nic jsem měl ráno prázdnou expanzku. Tak jsem doléval a doléval a nakonec přestalo topit vnitřní topení. Radiátor pod palubkou byl totálně zanesený a ten únik byl snad tak malý, že se to okamžitě odpařovalo. Vyměnil jsem radiátor za pár stovek a mám klid.... Ahoj,, díky to by mohlo být dříve byl přesně ten problém že ani v servisu nepřišli na to kde to teče nic nebylo vidět,, a až ted po cca půl roce je pod autem louže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.