Dušan Ház Vloženo 27. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2024 Mám 14 dnů nového Kodiaqa II a při vypnutí motoru (na jakoukoli dobu), mi v 99% zamrzne infotainment. Můžu jej ovládat až po jeho restartu. Všechno je aktuální, žádná aktualizace Pěkně mě to štve, protože pak nic nefunguje. Máte s tím někdo zkušenost? Vyřeší to servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javik Vloženo 11. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2024 Pomohlo reset do továrního nastavení, ale po pár týdnech to začalo dělat znovu. Mě se někdy stává, že ovládání nejde a cca po 2 minutách se to samo resetne, ale pak se to resetuje co 2 minuty znovu a znovu. Musím zastavit, vypnout motor, otevřít dveře a pak znovu nastartovat. Závada se stává jen někdy, chystám se do servisu, pořídil jsem video, abych jim to mohl ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrTS Vloženo 13. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2024 Dnes jsem se také setkal se zaseknutym infotaimentem. Auto má najeto 500 km dnes jsem jel v noci 250 a už při nastartování čekejte prosím. Infotaiment jsme asi 10x restartovat pridrzenim zapinaciho tlačítka 10 s. Nic. Jako auto za 1,5 Mega a takový problém. Volal jsem ještě v noci na servis pres klíč na stropu auta. Pan zrovna probuzeny vůbec nevěděl co po něm chci. Auto bylo zaparkované asi hodinu poté jsem znovu nastartoval a už vše jelo jak má. Jak se dělá tovarni nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedotažený Vloženo Pátek v 12:55 Sdílet Vloženo Pátek v 12:55 Škoda produkuje digitální zmetky a zákazníci pouze brečí. Ideální je v takovém případě podat hromadnou žalobu. Produkty které jsou distribuovány směrem ven k zákazníkům jsou nedotažené, ušité horkou jehlou, jelikož finance které měli jít do vývoje digitální infrastruktury vozidel jsou použité na vývoj a výrobu elektroaut. Škoda je si toho vědoma, ale dlouhodobě zato nehodlá převzít odpovědnost. Myslím, že nastal čas, kdy zákazník nemůže setrvat v defenzivě, ale je potřeba přejít do ofenzivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nedotažený Vloženo Pátek v 13:06 Sdílet Vloženo Pátek v 13:06 Výpis vozidel které jsem vlastnil od nového a kde se objevil problém, Audi Q5 2021, občasné zamrzání infotainmentu, samovolné resetování. (způsob řešení problému, prodej vozidla) Škoda Kodiaq Sport, občasné zamrzání infotainmentu, samovolné resetování. 2019 (způsob řešení problému, prodej vozidla) VW Transporter T6 2017, škubání motoru mezi 1800/2000 ot/1, 569 dnů se čekalo na vývoj nového software (způsob řešení problému, mimosoudní vyrovnání a vrácení vozidla) VW Crafter 2024, zamrzání infotainmentu. Tvrdý reset, najeto 3000km, zatím vyčkávám Škoda Karoq 2025 najeto 900km, momentálně na výměně infotainmentu a řídících jednotek palubní elektroniky..připravuji žalobu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.