Přejít na obsah

Zamrzání infotainmentu

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Pomohlo reset do továrního nastavení, ale po pár týdnech to začalo dělat znovu. Mě se někdy stává, že ovládání nejde a cca po 2 minutách se to samo resetne, ale pak se to resetuje co 2 minuty znovu a znovu. Musím zastavit, vypnout motor, otevřít dveře a pak znovu nastartovat. 

Závada se stává jen někdy, chystám se do servisu, pořídil jsem video, abych jim to mohl ukázat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se také setkal se zaseknutym infotaimentem. Auto má najeto 500 km dnes jsem jel v noci 250 a už při nastartování čekejte prosím.  Infotaiment jsme asi 10x restartovat pridrzenim zapinaciho tlačítka 10 s. Nic. Jako auto za 1,5 Mega a takový problém. Volal jsem ještě v noci na servis pres klíč na stropu auta. Pan zrovna probuzeny vůbec nevěděl co po něm chci.  Auto bylo zaparkované asi hodinu poté jsem znovu nastartoval a už vše jelo jak má. Jak se dělá tovarni nastavení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...